Direct naar de content

Website met jeugdhulpaanbod is live!

Gemeente Lansingerland heeft een website ontwikkeld met het aanbod van de gecontracteerde jeugdhulpaanbieders. Deze site: jeugdhulp.lansingerland.nl is nu live. U kunt makkelijk filteren op doelgroep, hulpvraag, behandelvorm, beschikbaarheid en type contract (lokaal of regionaal). Klikt u op een aanbieder, dan vindt u meer informatie zoals de specialisatie en contactgegevens.

Gemaakt voor verwijzers maar openbaar toegankelijk

De website moet verwijzers helpen om sneller een passende aanbieder te vinden voor een kind of gezin. Het is gemaakt met huisartsen en Team Jeugd als uitgangspunt. Een aantal huisartsen heeft ook meegedacht over de filters, zodat de site goed bij de praktijk aansluit. De website is openbaar, dus ouders en kinderen kunnen er zelf ook op kijken.

Feedback naar huisartsen@lansingerland.nl

We blijven de website up-to-date houden. Heeft u feedback of verbeterpunten? Stuur dan een e-mail naar huisartsen@lansingerland.nl. Datzelfde geldt voor de informatie over aanbieders. Wij krijgen deze van henzelf. Als u merkt dat informatie niet overeenkomt met wat u in de praktijk ziet, stuur dan ook een e-mail naar huisartsen@lansingerland.nl.