Direct naar de content

Update over Embrace verloren artikelen

Op 5 september is er door onze intranet leverancier Embrace een fout gemaakt. Hierdoor zijn er 16.000 bestanden van @Work per ongeluk verwijderd. We kunnen niet precies zien of het actuele of verouderde bestanden zijn, want het gaat om bestanden van 2014 t/m 2023. De links naar de bestanden staan nog wel op de pagina’s, maar als je erop klikt dan doen ze het niet. Bij de profielfoto’s zijn hierdoor ook de originele bestanden verloren gegaan, waardoor deze mogelijk ook niet meer zichtbaar zijn. Aan iedereen de vraag om deze opnieuw te uploaden.

We willen graag weten wat de exacte impact van deze fout is. Heb jij een document op intranet geplaatst dat jijzelf of collega’s veel gebruiken? Plaats deze dan alsjeblieft weer op het intranet. Gaat het om veel documenten en heb je hier hulp bij nodig? Laat het ons weten via intranet@lansingerland.nl. Dan helpen we je hierbij!

Of mis jij een document dat jij veel gebruikt voor je werk, maar ben je daar niet de eigenaar van? Maak hier ook een melding van via intranet@lansingerland.nl.

Voor de overige documenten zoeken we nog naar een oplossing. Loop je tegen andere problemen aan, laat ons dat ook weten via het bovenstaande mailadres.

Namens de leverancier excuses voor het ongemak.