Direct naar de content

TU DELFT Campus zoekt uitdagingen in innovatie!

TU Delft, bedrijven, kennis- en onderzoeksinstellingen in Lansingerland weten elkaar al goed te vinden. Steeds vaker wordt samengewerkt om nieuwe technologieën te valideren, te demonstreren of zelfs te onderzoeken. Een voorbeeld is de Plantenna Demonstrator. In dit project worden sensoren ontwikkeld die al in een vroeg stadium signalen van stress detecteren bij planten.

Verder is er de ambitie om samen met Wageningen Bleiswijk, gemeente Lansingerland en het bedrijfsleven een ‘Innovative Energy Hub for Pioneering Energy Transition in Greenhouse Horticulture’ op te zetten.

De TU Delft Campus is de broedplaats voor innovaties op het gebied van Robotica, Quantum, Health & Tech en de energietransitie. De campus is de perfecte omgeving waar u als ondernemer, samen met onderwijs en andere partijen, kunt samenwerken aan innovatie.

Het is meer dan de “thuishaven” van de TU Delft. Op de TU Delft Campus vindt u diverse field labs. Op deze fysieke testlocaties kunnen prototypes worden ontwikkeld en getest.

Tevens zijn er meer dan 200 start-ups gevestigd (verspreid over verschillende hubs). Een aantal van deze start-ups zijn gevestigd in YES!Delft, incubator gevestigd op de TU Delft Campus.

Grote uitdagingen, zoals vergrijzing, krapte op de arbeidsmarkt en nieuwe regelgeving vragen om nieuwe oplossingen. TU Delft Campus denkt graag met u mee over uw uitdagingen!

Meer weten over mogelijkheden?
Neem contact op met Anske Plante, Accountmanager TU Delft Campus
j.a.plante@tudelft.nl