Direct naar de content

Meld u aan voor de themaweek ‘Personeel’

Uw roep om medewerkers is duidelijk te horen! Zowel de krimp in de regio als de vergrijzing wordt aangegeven als oorzaken van het personeelstekort op de arbeidsmarkt. Hoewel SOB Oostland dit probleem niet kan oplossen, zien ze wel de noodzaak om de leerlingen in het Oostland de mogelijkheden in de regio te laten zien.

Vandaar dat SOB Oostland u uitnodigt om leerlingen van 14 en 15 jaar kennis te laten maken met het werk van uw werknemers in het bedrijf. Daarvoor organiseren ze in de week van 19 september 2022 een themaweek: “Personeel” over een toekomstige baan en de toekomstige medewerker. Het doel van deze week is om leerlingen van klas 3 van het vmbo kennis te laten maken met de mensen die werken in uw bedrijf.

De leerlingen komen naar u toe. Het bezoek duurt gemiddeld anderhalf uur. Het kan bestaan uit een korte rondleiding, een gesprek met een aantal medewerkers over uw organisatie, een moment meelopen met de medewerker om de werkzaamheden te laten zien en/of een doe-activiteit: zien, ervaren en beleven.

Doet u mee, dan stelt u (al dan niet samen met SOB Oostland) een boeiend programma op. Dit kan op een eigen gewenst tijdstip in de week.

Meld u aan door het formulier via deze link in te vullen of neem vrijblijvend contact op met SOB Oostland om mee te denken voor een programma. U kunt uw bedrijf aanmelden t/m maandag 22 augustus 2022.