Direct naar de content

Anekdote, belevenis of terugblik van de week

Marjolein: ”Afgelopen dinsdag vond om 18.30 uur de start van de 27e editie van de avondvierdaagse in Lansingerland plaats. En hoe mooi was het dat het precies rond dat tijdstip ophield met regenen en alle ruim 5.000 deelnemers met een licht zonnetje konden starten. De organisatie was top! Het is dan ook niet voor niets de grootste kinder-vierdaagse van het land.

Als raadslid van deze mooie gemeente mocht ik samen met Leon Erwich, Marloes Draak, Sonnie Bihari, Mark Bik en Jan Alsemgeest aanwezig zijn om onze inwoners meer te vertellen over het mooie werk dat wij als raadslid doen voor onze inwoners. De gemeentelijke tuk-tuk trok veel aandacht en de korte en krachtige folders ook. Maar het allermooist waren de fijne en soms emotionele gesprekken met de wandelaars. Bij deze wil ik dan ook graag onze griffie bedanken voor deze mogelijkheid.

PS: een leuk weetje
De organisatie van de avond4daagse is in handen van ‘Stichting Avond4daagse Berkel en Rodenrijs’. Met de financiĆ«le middelen die de stichting hieraan overhoudt, steunen zij het jeugdwerk in Lansingerland.”