Direct naar de content

Algemene mededelingen vanuit de griffie

Praat met de raad bij de Avond4Daagse
Aankomende dinsdag 18 juni sluiten we met ”Praat met de raad” aan bij de eerste avond van de Avond4Daagse in Bergschenhoek. We zullen met de welbekende tuktuk en flyers aanwezig zijn. Dit biedt ons een kans om als raad zichtbaar te zijn en op een laagdrempelige manier in contact te komen met inwoners. We hebben inmiddels genoeg aanmeldingen van (duo-)raadsleden die aanwezig zullen zijn.

Kindervragenuur
Op woensdag 20 november 2024 organiseren we het eerste Kindervragenuur van Lansingerland. Dat waren we al in maart van plan, maar dat bleek niet goed uit te komen bij de scholen. Het Kindervragenuur vindt nu plaats op de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Het Kindervragenuur is van 17 tot 18 uur. Daarna eten de kinderen en de raad samen pizza of frietjes. De scholen worden hier binnenkort over op de hoogte gesteld. Je kunt alvast de webpagina bekijken: www.lansingerland.nl/kindervragenuur.

Groene Tour
Samen met een aantal raadsleden bereidt de griffie een Groene Tour voor. Na een Tour langs alle kernen, is nu het buitengebied aan de beurt. De Groene Tour vindt (onder voorbehoud) plaats op vrijdagmiddag 6 september 2024. Aansluitend is de jaarlijkse barbecue bij Boerderij Het Lansingerland.