Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 32, 6 augustus 2019

Week 32, 6 augustus 2019

Expositie Het Berkelse Lint

Expositie Het Berkelse Lint

Door het schilderen van vaak oude dorpsgezichten uit het begin van de vorige eeuw is Wim Bes zich steeds meer gaan verdiepen in de ontstaansgeschiedenis van ons dorp. Hij kwam erachter dat er geen foto’s bestaan van heel wat cultureel erfgoed. Zijn uitdaging is om verloren monumenten weer in een schilderij tot leven te roepen. Bekijk het filmpje voor een sneakpreview van deze nostalgische expositie. U kunt de kunstwerken tot 25 september tijdens openingstijden bekijken in de hal van het gemeentehuis.

Opknapbeurt skatebaan

Opknapbeurt skatebaan

De skatebaan in het Annie M.G. Smidtpark wordt opgeknapt. Dinsdag 13 augustus start het bedrijf Concrete Matters uit Amsterdam met herstelwerk en onderhoud aan de skatebaan. De werkzaamheden duren, afhankelijk van het weer, ongeveer 7 werkdagen. Tijdens de werkzaamheden kan er nog wel gebruik gemaakt worden van de skatebaan!

Lees verder
Convenant Meld Misdaad Anoniem

Convenant Meld Misdaad Anoniem

Op woensdag 31 juli sloot burgemeester Pieter van de Stadt een convenant met NL Confidential en bekrachtigde de samenwerking tussen gemeente Lansingerland en Meld Misdaad Anoniem. Hiermee ontvangen wij voortaan de meldingen en kunnen, waar nodig, actie ondernemen.

Lees verder
'Kom uit je schuld!'

'Kom uit je schuld!'

Een echtscheiding, een ontslag of een maand huurachterstand; het kan het begin zijn van grote financiële problemen. Mensen met schulden vragen vaak geen hulp of doen dit erg laat, vanwege schaamte of trots. Hierdoor kunnen de problemen zich opstapelen. Het kabinet wil dit schuldentaboe doorbreken en roept met de landelijke campagne ‘Kom uit je schuld’ op om geldzorgen bespreekbaar te maken.

Lees verder
facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram
Uw evenement in onze agenda?

In Lansingerland worden veel activiteiten en evenementen georganiseerd. Van Hippische evenementen tot Foodfestivals, van exposities tot open monumentendagen. Iedereen die een evenement of activiteit organiseert dat in Lansingerland plaatsvindt en mogelijk voor onze inwoners interessant is, kan dit zelf aanmelden voor plaatsing in de agenda