Header image
Week 9, 27 februari 2018

Wat vindt u van onze sportmogelijkheden?

Wat vindt u van onze sportmogelijkheden?

Bent u een fanatieke sporter of kijkt u liever naar sport? Door middel van een vragenlijst willen wij graag weten wat u vindt van de sportmogelijkheden in Lansingerland. Sport u niet of nauwelijks? Ook dan kunt u de vragenlijst invullen.


Gratis schaatsen in de Uithof!

Gratis schaatsen in de Uithof!

Het afgelopen jaar heeft u flink meegewerkt aan het gescheiden inleveren van glas. En hiermee hebben wij een prijs gewonnen. Alle inwoners van Lansingerland mogen een voucher aanvragen voor een dagje gratis schaatsen op de schaatsbaan van de Uithof in Den Haag! Op 1 voucher kunnen maximaal 4 personen mee.


Ook dit is de Rotte

Ook dit is de Rotte

De afgelopen weken verscheen op diverse plekken aan de Rotte het blauwe mannetje. Donderdag 22 februari lanceerde hij de website www.ookditisderrotte.nl samen met wethouders Jeroen Heuvelink (Lansingerland), Joost Eerdmans (Rotterdam) en Rik van Woudenberg (Zuidplas).


Belevenisboerderij geopend

Belevenisboerderij geopend

Vrijdag 23 februari is Belevenisboerderij Schieveen, van stadsherder Martin Oosthoek en zijn vrouw Petra, officieel geopend. En dat werd gevierd met pasgeboren lammetjes, activiteiten en ravotten in Speelnatuur van OERRR. Wethouder Heuvelink was erbij om de opening mee te vieren.


Verkeersveiligheidsbox 30-km straat

Verkeersveiligheidsbox 30-km straat

Iedereen is het er over eens dat te hard rijden, zeker in een woonwijk, uit den boze is. Toch gebeurt dit nog te vaak. Woont u in een 30-km straat, wordt daar te hard gereden en wilt u dat veranderen? Vraag dan de verkeersveiligheidsbox aan!


Kieskompas Lansingerland

Kieskompas Lansingerland

Op woensdag 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken op welke partij u wilt stemmen? Vul het Kieskompas voor Lansingerland in en zie met welke partij u de meeste overeenkomsten heeft!


Huishoudelijke hulp verbeterd

Huishoudelijke hulp verbeterd

Wethouder Ankie van Tatenhove heeft woensdag 21 februari, samen met haar collega van Pijnacker-Nootdorp, nieuwe contracten getekend voor huishoudelijke ondersteuning voor inwoners. Met de ondertekening van deze contracten verbetert de huishoudelijke hulp en is voor de inwoners duidelijk hoeveel hulp ze krijgen.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content