Header image
Week 8, 21 februari 2017

Digitale nieuwsbrief A16 Rotterdam

Rijkswaterstaat legt een nieuwe snelweg aan tussen de A13 bij Rotterdam The Hague Airport en de A16/A20 bij Terbregseplein in Rotterdam. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en het actuele nieuws rond de A16 Rotterdam, kijk dan op www.a16rotterdam.nl. Op deze site kunt u zich ook abonneren op de digitale nieuwsbrief A16 Rotterdam, die 6 keer per jaar veschijnt. 


Geef inbrekers geen kans!

Geef inbrekers geen kans!

De voorjaarsvakantie is weer in zicht.
Tijdens deze vakantieperiode gaan veel inwoners op vakantie of dagjes uit. Inbrekers maken hier gretig gebruik van. Ze kunnen vaak goed aan woningen zien dat de bewoners niet aanwezig zijn.

Wij vragen u om alert te zijn op verdachte situaties. Ziet of hoort u iets verdachts? Twijfel niet en bel meteen 112! De meldkamer kan snel handelen en er indien nodig voor zorgen dat de hulpdiensten snel ter plaatse zijn.


Een goed idee? Doe een beroep op het ZeilFonds!

Een goed idee? Doe een beroep op het ZeilFonds!

Ook in 2016 hebben veel inwoners een bijdrage aangevraagd vanuit het Zeilfonds. Er werden onder andere buurtfeesten, de Rolstoel Tweedaagse, dagreisjes voor ouderen, 4 tegen 4 scholierentoernooi ondersteund. Ook de langste eettafel en de openingsactiviteiten van het ontmoetingscentrum Pand 58 kregen een bijdrage.

Het doel van het ZEILFonds is Stimuleren van Zorg voor Elkaar in Lansingerland via straat-, buurt- en wijkinitiatieven gericht op het verbeteren van de onderlinge betrokkenheid en leefbaarheid. Ook in 2017 kunt u een bijdrage aanvragen.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content