Header image
Week 8, 18 februari 2020

Hij is er weer: de Rotterdampas!

Hij is er weer: de Rotterdampas!

Gratis of met korting leuke dingen doen in Lansingerland en omgeving? Dan is de Rotterdampas iets voor u! Bestel of verleng de pas op www.rotterdampas.nl. U kunt de pas vanaf vandaag al kopen in het gemeentehuis. U maakt hiervoor een afspraak. Vanaf vrijdag 21 februari kunt u de Rotterdampas ook kopen bij het Servicepunt in Bleiswijk. Meer informatie vindt u ook op onze website.


Spreekuur wethouder

Spreekuur wethouder

U kunt (bijna) iedere maand zonder afspraak naar een spreekuur van de wethouder van uw dorp. Een manier voor u om in gesprek te gaan met het gemeentebestuur en voor de wethouders om te vernemen wat er leeft in Lansingerland. Het eerstvolgende spreekuur is woensdag 19 februari in Bleiswijk met wethouder Ankie van Tatenhove.


Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst

Donderdagavond 20 februari organiseren we een informatiebijeenkomst over het Lansingerlands Initiatief. Komt u ook? U krijgt dan meer te horen over de stappen om tot een kansrijk plan te komen. Ook kunt u vragen stellen en andere initiatiefnemers ontmoeten! De bijeenkomst start om 19.30 uur in het gemeentehuis.


Inloopavond fietsveilige rotondes

Inloopavond fietsveilige rotondes

In 2019 zijn we gestart met het fietsveiliger maken van 4 van de 7 rotondes aan de Boterdorpseweg en de Klapwijkseweg. Vanaf 16 maart start KWS met de werkzaamheden aan de rotonde Rodenrijseweg/Klapwijkseweg. Op woensdag 26 februari organiseert KWS tussen 19.00 en 21.00 uur een inloopavond in ’t Manneke, Leeweg 33 in Berkel en Rodenrijs. U bent van harte welkom om de tekeningen te bekijken en vragen te stellen.


Is úw hond al aangemeld?

Is úw hond al aangemeld?

Voor onze gemeente verzorgt SVHW de hondenbelasting. Jaarlijks controleert LEGITIEM BV hiervoor het hondenbezit. De controle is gestart en duurt tot en met mei 2020. Wilt u uw hond aan- of afmelden? Dit kunt u doen door met uw DigiD in te loggen op 'MijnSVHW'. Aanmelden kan ook telefonisch bij SVHW via telefoonnummer (0186) 57 72 22 of (0800) 02 00 873. Meer informatie vindt u op de website van SVHW.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content