Header image
Week 7, 14 februari 2017

Lokale belastingaanslag verstuurd

Lokale belastingaanslag verstuurd

In de periode van 11 tot en met 25 februari ontvangt u van SVHW de belastingaanslag lokale belastingen. Dit gebeurt digitaal via MijnOverheid en per post.

Heeft u vragen over uw belastingaanslag? Neem dan contact op met SVHW via telefoonnummer (0186) 577 222 of (0800) 02 00 873.  


Schrijf u in voor groepsaankoop zonnepanelen

Schrijf u in voor groepsaankoop zonnepanelen

Lansingerland start deze week met de groepsaankoop zonnepanelen in samenwerking met iChoosr en deelnemende gemeenten. Wie graag een vrijblijvend aanbod op maat wil ontvangen kan zich tot en met 22 maart gratis en vrijblijvend inschrijven. 


Netwerkbijeenkomst voor ondernemers

De gemeenteraad van Lansingerland organiseert op woensdagavond 29 maart een netwerkbijeenkomst voor ondernemers. De bijeenkomst vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur in het gemeentehuis van Lansingerland. Iedereen is welkom, óók ondernemers die buiten Lansingerland gevestigd zijn! 


Ontbijtbijeenkomst Lansingerlandse Uitdaging

Ontbijtbijeenkomst Lansingerlandse Uitdaging

De Lansingerlandse Uitdaging nodigt stichtingen en verenigingen uit voor een informatief ontbijt op dinsdag 21 februari van 08.00 tot 09.00 uur bij Boerderij Het Lansingerland, Hoeksekade 146, 2661 JL, Bergschenhoek.

Doel: kennismaken en verbinden. Wat kan de Uitdaging voor uw organisatie doen? Wij maken matches tussen bedrijfsleven en maatschappelijk veld in materialen, middelen en menskracht (GEEN geld!)
U kunt zich tot 17 februari aanmelden via het aanmeldformulier.


Heeft u de vragenlijst WMO al ingevuld?

U heeft afgelopen week een brief met een vragenlijst ontvangen over het gebruik van hulp en ondersteuning die de gemeente via de Wmo aan haar inwoners biedt. We willen graag een zo goed mogelijk beeld krijgen waarom inwoners, die wel hulp- en ondersteuning nodig hebben, er geen gebruik van maken. Daarom vragen wij u de vragenlijst in te vullen.

Inwoners die al gebruik maken van hulp of ondersteuning krijgen een aparte brief. Van hen horen wij graag wat hun ervaringen zijn met de Wmo.


Bleiswijkse schildersclub verbeeldt “Mijn Rotte”

Bleiswijkse schildersclub verbeeldt “Mijn Rotte”

De vereniging voor Tekenen en Schilderen-Bleiswijk toont in de hal van het gemeentehuis schilderwerken met het thema Art Impressions “Mijn Rotte”. 
“Zoals Mondriaan zich liet inspireren door de Amstel, zo lieten de cursisten van de Teken- en schildervereniging Bleiswijk zich inspireren door de Rotte”. 
De expositie is tot en met 21 maart te zien in het gemeentehuis. 


Samen op weg naar een betere waterkwaliteit

Samen op weg naar een betere waterkwaliteit

LTO Glaskracht Westland en Oostland, gemeenten Westland, Lansingerland, Waddinxveen, Zuidplas, Pijnacker-Nootdorp en de hoogheemraadschappen Delfland en Schieland en de Krimpenerwaard werken gezamenlijk naar een emissieloze kas. Hierdoor zal de kwaliteit van het water in de sloot verbeteren. De betrokken partijen hebben alle vertrouwen dat de acties vanuit deze aanpak, met de medewerking van individuele glastuinbouwbedrijven, een verbetering van de waterkwaliteit gaan opleveren.


Stel op 15 februari uw vraag aan de wethouder

Heeft u een vraag voor een wethouder of wilt u met hem of haar van gedachten wisselen? U bent van harte welkom op 15 februari in de bibliotheek van uw woonkern. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content