Header image
Week 7, 13 februari 2018

Opening Zangfietspad Lansingerland

Opening Zangfietspad Lansingerland

Vrijdag 16 februari om 14.30 uur vindt de officiële opening van het Zangfietspad Lansingerland plaats. Burgemeester Pieter van de Stadt onthult samen met Silvia Wessels, die het burgerinitiatief heeft ingediend, het bord langs het fietspad op de locatie: hoek Offenbachplantsoen/fietspad Landscheiding. Bent u er bij? Wij zien u graag, het liefst op de fiets!


Lokale belastingaanslag verstuurd

Lokale belastingaanslag verstuurd

In de periode van 10 tot en met 24 februari ontvangt u de belastingaanslag lokale belastingen. Samenwerkingsverband Vastgoedinformatie en Waardebepaling (SVHW) verstuurt de lokale belastingaanslag namens de gemeente Lansingerland. Dit gebeurt digitaal via MijnOverheid en per post.


Infoavond winkelcentrum Berkel

Infoavond winkelcentrum Berkel

Woensdag 21 februari is er een informatieavond over de uitbreiding van het winkelcentrum in Berkel en Rodenrijs. Tijdens deze avond presenteren wij het concept Voorlopig Ontwerp en kunt u vragen stellen. U bent van harte welkom om 19.00 uur in 't Manneke!


Schooltuin Bleiswijk

Schooltuin Bleiswijk

De eerste stap is gezet voor een schooltuin aan de Wilgenlei in Bleiswijk. Melanchthon Business School Bleiswijk vormt een lokaal expertisecentrum voor leefomgeving, leefstijl en gezonde voeding. De school wil deze kennis graag delen met de kinderen van alle Bleiswijkse basisscholen en van BSO ‘Zus en Zo’. Met een schooltuin komen de schoolkinderen van Bleiswijk in contact met natuur en groen.


Doet u mee met Landelijke Opschoondag?

Doet u mee met Landelijke Opschoondag?

Op zaterdag 24 maart gaan we samen aan de slag voor een schonere omgeving! Hét moment om samen met uw buurt of vereniging voor meer bewustzijn rondom zwerfafval te zorgen. Meedoen is hartstikke leuk en eigenlijk heel eenvoudig. Heeft u een leuk idee voor een opruimactie? Laat het ons voor 9 maart weten via afval@lansingerland.nl.  


Opnieuw in zee met jeugdfondsen

Opnieuw in zee met jeugdfondsen

Wethouder Ankie van Tatenhove heeft woensdag 7 februari in cultuurhuis ’t Web in Bleiswijk overeenkomsten getekend met het jeugdsportfonds en jeugdcultuurfonds. Hierdoor is het voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om contributies te betalen mogelijk om lid te worden van een sport- of cultuurvereniging. 

 


Inspiratiecafé duurzame Vogelbuurt

Inspiratiecafé duurzame Vogelbuurt

Volgend jaar starten we met de vervanging van de riolering in de Vogelbuurt in Berkel en Rodenrijs. Hierna wordt in overleg met de bewoners de openbare ruimte opnieuw ingericht. Deze herinrichting is een enorme kans om met elkaar duurzame ideeën voor de buurt te bedenken. Daarom organiseren we op zaterdag 17 februari een inspiratiecafé voor bewoners van de Vogelbuurt.


Inloopavond Noordeindseweg

Inloopavond Noordeindseweg

Donderdag 15 februari kunt u tijdens de inloopavond het concept-ontwerp voor de herininrichting van de Noordeindseweg zien. Wij horen dan graag wat u van de plannen vindt en er is gelegenheid om vragen te stellen. U kunt ook via het reactieformulier aan ons laten weten wat u van het ontwerp vindt.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content