Header image
Week 7, 12 februari 2019

Buitensportliefhebber? Denk mee over het Urban Sportspark!

Buitensportliefhebber? Denk mee over het Urban Sportspark!

In het derde kwartaal 2019 realiseren wij een sportpark in het Annie M.G. Schmidt Park. Een Urban Sportspark, een openbare sportplek voor diverse buitensportactiviteiten. Denkt u met ons mee over het ontwerp en de exacte locatie?


Pitchavond Lansingerlands Initiatief

Pitchavond Lansingerlands Initiatief

Bent u benieuwd naar de presentaties voor het Lansingerlands Initiatief? Kom dan donderdag 14 februari om 20.00 uur naar de pitchavond in het gemeentehuis!


Eerste paal De Notaris

Eerste paal De Notaris

Op de voormalige bibliotheeklocatie in Bergschenhoek heeft wethouder Kathy Arends woensdag 6 februari de eerste paal geslagen van het appartementengebouw aan de Notaris Kruytstraat. 


Informatiebijeenkomst A16

Informatiebijeenkomst A16

Bouwcombinatie De Groene Boog is gestart met de aanleg van rijksweg A16 Rotterdam. Rijkswaterstaat praat u graag bij over de werkzaamheden tijdens een informatiebijeenkomst op donderdag 14 februari in het gemeentehuis van Lansingerland.


Help de padden!

Help de padden!

Van eind februari tot en met april is de jaarlijkse paddentrek. Helpt u de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV) om padden, kikkers en salamanders veilig over te zetten? Meld u dan snel aan!


Wilt u de wethouder spreken?

Wilt u de wethouder spreken?

U bent van harte welkom voor een ontmoeting met wethouder Albert Abee op dinsdag 19 februari van 15.30 tot 16.30 uur. Het spreekuur vindt plaats in de bibliotheek, Nieuwstraat 25 in Berkel en Rodenrijs.


Creatief Leven

Creatief Leven

Voelt u zich vaak alleen, ziet u er tegenop om onder de mensen te komen en wilt u dit veranderen? Vanaf 18 maart start de training Creatief Leven, georganiseerd door Kwadraad Maatschappelijk Werk. Meld u aan en ga in 8 bijeenkomsten de uitdaging met uzelf aan om dit te veranderen!


Bekendmakingen bekijken

Bekendmakingen bekijken

Bent u benieuwd naar aangevraagde omgevingsvergunningen bij u in de buurt? Op de website Officiële Bekendmakingen kunt u wet- en regelgeving, officiële bekendmakingen en lokale bekendmakingen terugvinden. U kunt op de website zoeken op postcode en woonplaats en bekijken welke vergunningen er in die omgeving zijn verstrekt.


Een dagje groen

Een dagje groen

Wat kunt u het beste doen als u duurzaam wilt zijn? Sluit aan bij een van de acties via www.milieucentraal.nl en nodig anderen uit om mee te doen. Alle besparingen worden bij elkaar opgeteld. Want met elk een dagje groen, kunnen we samen heel veel doen!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content