Header image
Week 7, 11 februari 2020

SVHW waarschuwt voor nep e-mails!

SVHW waarschuwt voor nep e-mails!

Er is een nep e-mail in omloop die afkomstig lijkt van SVHW, maar dit is zeker niet het geval. De verzenders dreigen met beslaglegging indien u niet overgaat tot betaling van de waterschapsbelasting en rioolheffing 2019. Bij twijfel over de echtheid van e-mails/brieven kunt u bellen met het klantcontact center van SVHW op telefoonnummer 0186 577 222.


Heeft u de enquête al ingevuld?

Heeft u de enquête al ingevuld?

Heeft u de enquête over wonen in Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs al ingevuld? Wij horen graag of u behoefte heeft aan nieuwbouw en voor welke doelgroep. Vul vóór 23 februari de enquête digitaal in of maak gebruik van de papieren versie die voor u klaarligt in de bibliotheek (Nieuwstraat 25 in Berkel en Rodenrijs en Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek)!


Oprit A13 vanaf N470 afgesloten

Oprit A13 vanaf N470 afgesloten

Boskalis werkt van maandag 24 t/m vrijdag 28 februari op het Kruithuisplein in Delft. Van maandag 24 tot en met woensdag 26 februari is het, vanwege de werkzaamheden, niet mogelijk om vanaf de N470 de A13 op te rijden richting Den Haag/Amsterdam. De werkzaamheden vinden plaats tussen 20.00 en 06.00 uur.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content