Header image
Week 6, 6 februari 2018

Verkiezingsposters geplakt!

Verkiezingsposters geplakt!

Afgelopen zaterdag hebben alle verkiesbare partijen hun posters op de verkiezingsborden geplakt. Hiermee is de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart afgetrapt. Kom ook stemmen op 21 maart!  


Veel belangstelling Kindcentrum Rodenrijs

Veel belangstelling Kindcentrum Rodenrijs

De hal van het gemeentehuis was donderdagavond 1 februari goed gevuld. Ouders, omwonenden en andere belangstellenden lieten zich informeren over de nieuwbouwplannen van de basisscholen Prins Willem-Alexander en Jenaplanschool De Kwakel.


Inloopavond Noordeindseweg

Inloopavond Noordeindseweg

Op donderdag 15 februari kunt u tijdens de inloopavond het concept-ontwerp voor de herininrichting van de Noordeindseweg zien. Wij horen dan graag wat u van de plannen vindt en er is gelegenheid om vragen te stellen. U kunt ook via het reactieformulier aan ons laten weten wat u van het ontwerp vindt.


Wethouder spreken?

Wethouder spreken?

Heeft u een vraag voor een van de wethouders? Of wilt u met hen van gedachten wisselen over een bepaald onderwerp? U bent van harte welkom tijdens het maandelijkse spreekuur van de wethouders op woensdag 7 en 14 februari.


Lansingerland kiest Sportfondsen

Lansingerland kiest Sportfondsen

Wethouder Ankie van Tatenhove heeft woensdag 31 januari een overeenkomst ondertekend met Sportfondsen over het beheer en de exploitatie van de gemeentelijke sporthallen en multifunctionele accommodaties.


Speelpleinen Deventerpad

Speelpleinen Deventerpad

Aan het Deventerpad in Berkel en Rodenrijs worden twee nieuwe speelpleinen gemaakt. Eén ter hoogte van nummer 10 – 12 en één ter hoogte van nummer 32 – 34. Voor de nieuwe inrichting van deze pleinen zijn er twee schetsontwerpen gemaakt. Wij verwachten dat de pleinen in het 2de kwartaal van 2018 klaar zijn.


Afval scheiden: de reis van het drinkpak

Afval scheiden: de reis van het drinkpak


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content