Header image
Week 6, 5 februari 2019

Verkoop Rotterdampas gestart!

Verkoop Rotterdampas gestart!

Op 1 maart start het nieuwe Rotterdampasjaar. De Rotterdampas is een kortingspas van Rotterdam en de regio. Met de pas krijgt u gratis toegang of korting bij meer dan 750 attracties zoals bijvoorbeeld musea, diergaarde Blijdorp. U kunt de pas voor het nieuwe jaar nu al aanvragen


Wethouder spreken?

Wethouder spreken?

U bent van harte welkom voor een ontmoeting met wethouder Ankie van Tatenhove op dinsdag 12 februari van 16.00 tot 17.00 uur. Het spreekuur vindt plaats in ‘t Web, Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.


Regio akkoord woningbouw

Regio akkoord woningbouw

Veertien gemeenten, waaronder Lansingerland, van het Samenwerkingsverband Wonen maken zich samen sterk om het aantal woningen in de regio Rotterdam met 54.000 uit te breiden. Ook zetten zij zich samen met woningcorporaties in voor een betere balans van het woningaanbod in de regio.


Wijziging Wet BRP

Wijziging Wet BRP

Ouders die dat wensen, kunnen hun levenloos geboren kind registreren in de Basisregistratie personen (BRP). Deze wijziging van de Wet BRP komt voort uit een petitie van ouders die het als een groot emotioneel gemis zien en als feitelijk onjuist ervaren dat hun levenloos geboren kind niet in deze basisregistratie voorkomt.


Controle hondenbezit

Controle hondenbezit

Van maart tot juni 2019 wordt er in Lansingerland gecontroleerd op hondenbezit. Controleurs van Legitiem BV doen dit in opdracht van SVHW. De controleurs kunt u om een legitimatiebewijs vragen. Constateert de controleur dat u een hond heeft waarvoor u geen belasting betaalt, dan melden zij dat bij SVHW.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content