Header image
Week 6, 4 februari 2020

Raad stemt in met Cultuurhuis Berkel

Raad stemt in met Cultuurhuis Berkel

De gemeenteraad van Lansingerland heeft met een grote meerderheid ingestemd met de komst van een cultuurhuis in Berkel Centrum West. Daarmee is de weg vrij voor een culturele trekpleister met functies als een multifunctionele theaterzaal, 2 bioscoopzalen, een unieke jeugdbibliotheek en laagdrempelige horeca. Het cultuurhuis opent najaar 2022.


Denk mee over wonen!

Denk mee over wonen!

Heeft u behoefte aan nieuwbouw en voor welke doelgroepen? Wilt u bijvoorbeeld starterswoningen, seniorenwoningen, koop- of huurwoningen of juist rijwoningen, vrijstaand of appartementen? Geef uw (en zeker ook de thuiswonende jongeren) mening vóór 23 februari door via de enquête


Dialoogavond omgevingsvisie

Dialoogavond omgevingsvisie

Op 28 januari organiseerden we een tweede dialoogavond over de omgevingsvisie voor de inwoners van Lansingerland. Deze avond stond in het teken van ambities en doelstellingen. Er werden goede gesprekken gevoerd en input geleverd, die als uitgangspunt dienen voor de op te stellen omgevingsvisie. 


Helpt u mee padden over te zetten?

Helpt u mee padden over te zetten?

De jaarlijkse paddentrek is van eind februari tot in april. De dieren ontwaken dan uit hun winterslaap en gaan op zoek naar een plek om zich voort te planten. Wilt u samen met vele andere vrijwilligers meehelpen? Kom dan zaterdag 8 februari van 14.00 tot 15.00 uur naar de informatiebijeenkomst bij de bibliotheek Berkel en Rodenrijs.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content