Header image Header image
Week 6, 10 februari

Partijen werken samen aan ouderenzorg

Partijen werken samen aan ouderenzorg

De gemeente Lansingerland, zorgverzekeraar DSW en zorgkantoor WSD, zorgorganisaties Laurens en Fundis en woningcorporatie 3B Wonen hebben op 10 februari een handtekening gezet onder het Convenant wonen en zorg Lansingerland 2021-2025. Hierin staat hoe zij voldoende passende woonzorgvoorzieningen ontwikkelen voor ouderen met een zorgvraag.


Snoeien bomen N209 Bleiswijk

Snoeien bomen N209 Bleiswijk

In opdracht van de provincie Zuid-Holland worden 100 bomen gesnoeid langs de Overbuurtseweg (N209) in Bleiswijk. Dit gebeurt op zaterdag 12 februari 2022 tussen 08:00 en 18:00 uur. De N209 is op deze dag in de richting van Rotterdam afgesloten tussen de Heulslootweg (restaurant De Beren) en bushalte Hoekeindseweg.


Informatiestand Berkel Centrum West & Oost

Informatiestand Berkel Centrum West & Oost

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en/of plannen van Berkel Centrum West of Berkel Centrum Oost? Of heeft u vragen? Loop  vrijdag 18 februari langs bij de informatiestand. Voor Berkel Centrum West bent u tussen 11:00 en 12:00 uur welkom bij De Vershoek. Voor Berkel Centrum Oost bent u van 13:00 tot 14:30 uur welkom bij de kerk, tegenover Erik’s Outlet.


Oproep informatie wasbare luiers

Oproep informatie wasbare luiers

De gemeente Lansingerland overweegt een pilot te starten met wasbare luiers voor baby’s waarbij de gemeente voor de pilotperiode een deel van de kosten betaalt en begeleiding biedt. Wij zijn benieuwd of onze bewoners hier interesse in hebben. Wilt u meer informatie of heeft u interesse? Stuur ons dan een mailtje naar pilotwasbaar@lansingerland.nl.


Uw kind kan ook meedoen met Sport en Cultuur

Uw kind kan ook meedoen met Sport en Cultuur

Wil uw kind graag op voetballen, muziekles, turnen, judo of aan theater doen, maar is dat financieel niet haalbaar? Als er thuis weinig geld is voor sport, theater of muziekles kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur meebetalen aan contributie, sportkleding en/of huur van een instrument. Bekijk de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur voor de mogelijkheden.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content