Header image Header image
Week 52, 30 december

Nieuwjaarsuitzending 5 januari

Nieuwjaarsuitzending 5 januari

Ook dit jaar is er vanwege de coronamaatregelen geen nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis. Wel kunt u aanstaande woensdag om 20.00u kijken naar de online nieuwjaarsuitzending van ‘Goedenavond Lansingerland’. Burgemeester Pieter van de Stadt is live in de studio aanwezig, blikt terug, kijkt vooruit en overhandigt de Vrijwilligersprijzen 2021.


Afsluiting afvalbakken en gewijzigde afvalinzameling

Afsluiting afvalbakken en gewijzigde afvalinzameling

Op Nieuwjaarsdag (zaterdag 1 januari 2022) wordt er geen afval ingezameld. Het afvalbrengstation is op deze dag gesloten. Omdat het dit jaar in het weekend valt, is er geen sprake van verschoven ophaaldagen. De afvalinzameling op de doordeweekse dagen gaat gewoon door volgens het reguliere schema. Ook worden er deze week verschillende afvalbakken afgesloten.


Vuurwerkverbod

Vuurwerkverbod

Het is dit jaar in heel Nederland verboden om vuurwerk af te steken of bij u te hebben. Dus ook in Lansingerland. De zorg heeft het hartstikke druk en de ziekenhuizen liggen vol. Houd rekening met onze ouderen, de huisdieren, de hulpverleners en de mensen in de zorg. Bedankt!


Informatiebijeenkomst Berkel Centrum Oost

Informatiebijeenkomst Berkel Centrum Oost

Om het centrum bereikbaar te houden én nieuwe woningen te realiseren, heeft de gemeente plannen om het gebied rondom de Hergerborch opnieuw in te richten. Op woensdag 12 januari 2022 om 19.30u vindt een digitale bijeenkomst plaats over de herontwikkeling van Berkel Centrum Oost. U kunt zich aanmelden via berkelcentrum@lansingerland.nl.


Maak werk van uw goede voornemens

Maak werk van uw goede voornemens

Een nieuw jaar staat voor de deur. Rond deze tijd worden vaak goede voornemens bedacht. Voegt u dit jaar ook vrijwilligerswerk hieraan toe? Vrijwilligerswerk doet u voor anderen en uzelf. Wilt u praten over de mogelijkheden in Lansingerland? Bel hiervoor op donderdagochtend 6 januari tussen 09.30 en 12.00u met het Vrijwilligers Informatiepunt op 010 – 522 55 45.


Tijdelijk cameratoezicht tijdens de jaarwisseling

Tijdelijk cameratoezicht tijdens de jaarwisseling

Net als vorig jaar zet de gemeente Lansingerland cameratoezicht in tijdens de jaarwisseling. In dit bericht leest u wat de camera’s filmen, hoe de gemeente de beelden gebruikt, waar ze komen te staan en wat dit voor de bewoners en voorbijgangers betekent. Daarnaast informeren wij u over welke maatregelen de gemeente nog meer inzet.


Livestream LIT NYE 2022

Livestream LIT NYE 2022

Het jaar 2022 goed inluiden bij u thuis? Geniet 5 uur lang van de beste muziek met verschillende top artiesten: Mr. Belt en Wezol, Freddy Moreira, Diaz en Bruno, DJ Wef, Brooklyn met MC Diamond, Fake Tits en MC Nick Averton. De livestream (22.30 – 03.30u) wordt uitgezonden via Vimeo. Bekijk alle kijk- en castmogelijkheden.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content