Header image
week 50, 8 december 2015

Gemeente gesloten van 25 december tot 4 januari

Gemeente gesloten van 25 december tot 4 januari

Van vrijdag 25 december 2015 tot maandag 4 januari zijn de publieksbalies en het callcenter van de gemeente in verband met de feestdagen gesloten. Maandag 4 januari zijn wij u vanaf 10.00 uur weer graag van dienst.

Aangifte overlijden en geboorte beperkt mogelijk
Op maandag 28 en woensdag 30 december 2015 van 10.00 tot 11.00 uur kunt u wel aangifte doen van geboorte en overlijden.


Vanaf maandag 4 januari 2016 volledig op afspraak

Vanaf maandag 4 januari 2016 werken wij binnen de openingstijden volledig op afspraak. Dit geldt ook voor het servicepunt in Bleiswijk. Door het maken van een afspraak kiest u voor een tijdstip dat u goed uitkomt en weet u zeker dat u niet lang hoeft te wachten.

Afspraak maken
Uw afspraak maakt u eenvoudig en snel op www.lansingerland.nl/afspraak. Heeft u liever persoonlijk contact voor het maken van een afspraak? Bel dan ons algemene nummer 14 010.


Gemeentenieuws in de Heraut stopt

Per 1 januari 2016 houdt de rubriek Gemeentenieuws in Weekblad De Heraut in haar huidige vorm op te bestaan. Vanaf dat moment publiceren wij die nieuwsberichten digitaal op onze website op de pagina Gemeentenieuws. Wij doen dit iedere maandag uiterlijk om 12.00 uur.

Op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Abonneert u zich op onze wekelijkse digitale nieuwsbrief, lees onze website en volg ons op Twitter en Facebook.


Plus Koelhuis trots op medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt

Bij Plus Koelhuis in Bergschenhoek vinden medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt naast een baan, ook een warm nest! Na een door de gemeente georganiseerde bijeenkomst vonden 5 medewerkers hier passend werk. Jordy Koelhuis, managing partner Plus Koelhuis, is ervan overtuigd dat deze mensen over talenten beschikken die hij binnen het bedrijf kan inzetten en gebruiken.


Versnelde ontwikkeling voor Het Gouden Podium

Versnelde ontwikkeling voor Het Gouden Podium

Op donderdag 3 december tekenden de gemeente Lansingerland en Ontwikkelingscombinatie Westpolder Bolwerk (OCWB), de realisatieovereenkomst voor de ontwikkeling van de eerste fase van Het Gouden Podium (deelplan 7) in Berkel en Rodenrijs. De ondertekenaars waren Jacco Nieuwstraten namens Kavel Vastgoed, Leonore Reijnen namens Amvest en Albert Abee namens de gemeente Lansingerland. OCWB is een samenwerkingsverband van Amvest en Kavel Vastgoed.


Jury beoordeelt tien beste herfstfoto’s van Lansingerland

Jury beoordeelt tien beste herfstfoto’s van Lansingerland

Cultuurwethouder Ankie van Tatenhove van gemeente Lansingerland (links), grafisch vormgever Mireille van IJperen (midden) van Reclamebureau Lansingerland en Trees Borkus, redacteur van De Heraut, werpen een kritische blik op de tien genomineerde foto’s van de herfsteditie van de fotowedstrijd Groeten uit Lansingerland. 

Prijsuitreiking
Ankie van Tatenhove maakt zaterdag 12 december om 11.00 uur de drie winnaars (één per kern) bekend. Ook zal ze een toelichting geven op de inzendingen.


Maak je nieuwbouwdroom waar in Lansingerland

Maak je nieuwbouwdroom waar in Lansingerland

Wil jij je woning zelf bouwen op een aantrekkelijke plek. Dat is mogelijk in Lansingerland. Er zijn momenteel zo'n 40 nieuwbouwkavels beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd? Bel naar Mieke Veldkamp van Peter Veldkamp Makelaardij, via telefoonnummer (010) 51 90 435 of mail naar mieke@veltkamp.nl.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content