Header image
Week 50, 10 december 2019

Gewijzigde openingstijden in december en januari

Gewijzigde openingstijden in december en januari

Het gemeentehuis en het Servicepunt Bleiswijk zijn in verband met de feestdagen gesloten van woensdag 25 december tot en met vrijdag 27 december en op woensdag 1 januari. Ook zijn de balies in het gemeentehuis en het callcenter op een aantal avonden in december eerder gesloten.


Nieuwe route bus 173

Nieuwe route bus 173

Vanaf zondag 15 december rijdt bus 173 een nieuwe route in Bleiswijk. Bus 173 heeft voortaan haltes bij de kruising Heulslootweg/Hoefweg (nabij het restaurant De Beren) en bij de kruising Edisonlaan met de Jan van der Heydenstraat.


Weekmarkt tijdens feestdagen

Weekmarkt tijdens feestdagen

In verband met kerst is de weekmarkt in Berkel en Rodenrijs op maandag 23 december tot 17.00 uur in plaats van woensdag 25 december. De weekmarkt op woensdag 1 januari, nieuwjaarsdag, vervalt.


Wilt u een wethouder spreken?

Wilt u een wethouder spreken?

U bent van harte welkom voor een ontmoeting met wethouder Simon Fortuyn op dinsdag 10 december en Ankie van Tatenhove op woensdag 11 december tijdens het spreekuur!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content