Header image
Week 5, 29 januari 2019

Gemeentedichter opent Week van de Poëzie

Gemeentedichter opent Week van de Poëzie

Van 31 januari tot en met 6 februari is het de Week van de Poëzie, dit jaar in het thema ‘Vrijheid’. Bibliotheek Oostland organiseert samen met Oostlandse dichters op verschillende locaties in Lansingerland diverse activiteiten. Donderdag 31 januari om 14.00 uur opent gemeentedichter Mark Boninsegna de Week van de Poëzie in Lansingerland.


Informatiebijeenkomsten A16

Informatiebijeenkomsten A16

Vanaf 1 februari 2019 start bouwcombinatie De Groene Boog met de aanleg van rijksweg A16 Rotterdam. Rijkswaterstaat praat u graag bij over de werkzaamheden tijdens een informatiebijeenkomst op donderdag 14 februari in het gemeentehuis van Lansingerland.


Verwijderen groen Lage Bergse Bos

Verwijderen groen Lage Bergse Bos

In opdracht van Rijkswaterstaat start bouwcombinatie De Groene Boog in februari 2019 met de aanleg van de A16 Rotterdam. Om de A16 Rotterdam te realiseren is het noodzakelijk om groen binnen de tracégrenzen te verwijderen.

 


Een AED voor uw buurt

Een AED voor uw buurt

In woonwijken zijn te weinig AED’s dag en nacht bereikbaar. Terwijl juist daar de meeste hartstilstanden zijn. Met de actie BuurtAED zamelt u samen met uw buren geld in voor een AED in jullie buurt. Wilt u een bestaande actie steunen of een eigen actie starten? Kijk voor meer informatie op www.buurtaed.nl.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content