Header image
Week 5, 28 januari 2020

Afsluiting N470 tussen Pijnacker en Delft

Afsluiting N470 tussen Pijnacker en Delft

Boskalis werkt in de weekenden van 31 januari tot en met 3 februari en van 7 tot en met 10 februari aan de N470. Tijdens deze werkzaamheden is de weg tussen het Tolhekplein in Pijnacker en kruispunt Ruyven in Delfgauw volledig dicht. De werkzaamheden duren beide weekenden van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur.


Marktkooplieden weekmarkt Berkel gezocht!

Marktkooplieden weekmarkt Berkel gezocht!

Elke woensdag van 8.00 tot 17.00 uur vindt er in het centrum van Berkel en Rodenrijs een weekmarkt plaats. De markt bestaat uit 40 kramen en verkoopwagens. Wij zoeken op dit moment marktkooplieden in de branche tuin- en kamerplanten. Verkoopt u deze artikelen en bent u geïnteresseerd in een plek op onze weekmarkt?  Vul dan het inschrijfformulier standplaats weekmarkt vóór 20 februari 2020 in.


Resultaten peiling Vuurwerk

Resultaten peiling Vuurwerk

Hoe denken inwoners over vuurwerk, vuurwerkoverlast en vuurwerkvrije zones? Om hier een beeld van te krijgen heeft de gemeente Lansingerland begin januari een peiling gedaan. Uit de peiling blijkt dat het onderwerp, net als landelijk en regionaal, ook leeft in Lansingerland.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content