Header image Header image
Week 49, 9 december

Stembureauleden en tellers gezocht

Stembureauleden en tellers gezocht

Wilt u ons volgend jaar ook helpen bij de gemeenteraadsverkiezingen? Onze stembureaus zijn open van 14 t/m 16 maart. Als u 18 jaar of ouder bent kunt u zich aanmelden als stembureaulid en/of teller. In het aanmeldformulier kunt u aangeven wat u wilt doen. Wist u dat als u meehelpt u per verkiezingsdag een leuke vergoeding krijgt?


Heeft u een vraag voor de wethouder?

Heeft u een vraag voor de wethouder?

Heeft u een vraag aan een van onze wethouders? Of wilt u iets bespreken? Dat kan tijdens een van de spreekuren bij een vestiging van Bibliotheek Oostland bij u in de buurt. Op 13 december heeft wethouder Kathy Arends haar spreekuur, wethouder Jan-Willem van den Beukel op 14 december en wethouder Titia Cnossen volgt op 15 december.


Subsidie voor vergroenen van uw tuin

Subsidie voor vergroenen van uw tuin

Sinds 1 juli dit jaar biedt het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard een subsidie aan voor het ‘waterproof’ maken van uw tuin. Met meer groen en minder tegels in de tuin, kan water tijdens een regenbui beter worden afgevoerd. U heeft tot eind van het jaar om deze subsidie aan te vragen.


Maak kennis met activiteiten en workshops

Maak kennis met activiteiten en workshops

Ook deze winter laat Kom Erbij Lansingerland onze inwoners kennismaken met verschillende activiteiten en workshops. Iedereen is welkom om in december kennis te maken met het veelzijdige cultuur-, sport- en bewegingsaanbod in Lansingerland. Wacht niet langer en schrijf u direct in!


Steffie legt corona eenvoudig uit

Steffie legt corona eenvoudig uit

Steffie is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. In deze video’s wordt alles over het coronavirus uitgelegd. Er wordt verteld wat u wel en niet moet doen, om te voorkomen dat u of anderen ziek worden. Steffie zet zich in voor iedereen die in eigen tempo door beeld, geluid en oefenen meer wil leren over Corona.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content