Header image
Week 49, 4 december 2018


Gewijzigde openingstijden

Gewijzigde openingstijden

De feestdagen komen er weer aan! Van maandag 24 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019 zijn wij gesloten. Voor aangifte geboorte en overlijden zijn wij beperkt open. 


Win een cheque voor uw straat!

Win een cheque voor uw straat!

Pak een bezem en ga gezellig op Nieuwjaarsdag met de buren aan de slag om de eigen straat schoon te vegen. Maak tijdens de opruimactie een foto waarop duidelijk jullie gezamenlijke enthousiaste aanpak én schone straat te zien zijn en maak kans op een waardecheque!


Lachworkshop voor vrijwilligers

Lachworkshop voor vrijwilligers

Het VIP Lansingerland doet dit jaar mee met de Nationale Vrijwilligersdag op vrijdag 7 december. Het VIP wil vrijwilligers in Lansingerland bedanken voor hun tijd, energie en aandacht voor de ander! Daarom organiseren zij een leuke en ontspannen avond.


Dijkbewoners, bedankt voor geduld!

Dijkbewoners, bedankt voor geduld!

De dijkophoging aan de Leeweg in Berkel en Rodenrijs is dinsdag 27 november feestelijk afgerond. De afgelopen 6 jaar heeft het Hoogheemraadschap Delfland alle dijken die te laag waren langs de hoofdvaarten in Berkel en Rodenrijs verstevigd en opgehoogd. 


Wilt u een wethouder spreken?

Wilt u een wethouder spreken?

U bent van harte welkom voor een ontmoeting met wethouder Albert Abee op woensdag 12 december tussen 14.30 – 15.30 uur in Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25 in Berkel en Rodenrijs.


Collectieve zorgverzekering

Collectieve zorgverzekering

Heeft u een laag inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de Gemeentepolis die wij in samenwerking met DSW Zorgverzekeraar aanbieden.


Kalender ‘Natuur rond de Rotte’

Kalender ‘Natuur rond de Rotte’

De nieuwe kalender 2019 ‘Natuur rond de Rotte’ is verschenen. Natuurfotograaf Rob Belterman van Natuur- en Vogelwacht Rotta reikte het eerste exemplaar uit aan Daan de Haas, bestuurder van Recreatieschap Rottemeren. De kalender staat vol unieke foto’s van bijzondere voorbijvliegende, lopende of zwemmende dieren in en om de Rotte.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content