Header image
Week 49, 3 december 2019

Vraag de Gemeentepolis op tijd aan!

Vraag de Gemeentepolis op tijd aan!

Ook dit jaar bieden wij, in samenwerking met DSW Zorgverzekeraar, de Gemeentepolis aan. Dit is een collectieve zorgverzekering voor inwoners van Lansingerland met een laag inkomen, waarbij de gemeente meebetaalt aan de premie. Wilt u weten of u in aanmerking komt? Kijk voor meer informatie, de voorwaarden en hoe u de zorgverzekering kunt aanvragen (t/m 31 december) op onze website bij Collectieve Zorgverzekering


Donderdag 5 december eerder dicht

Donderdag 5 december eerder dicht

In verband met Sinterklaasavond is het gemeentehuis donderdag 5 december vanaf 17.00 uur gesloten. Vrijdagochtend 6 december zijn wij weer open. Kijk voor onze openingstijden op de contact pagina. Wij wensen u een fijne sinterklaasavond!


Enquête mobiliteit

Enquête mobiliteit

Heeft u de enquete al ingevuld? Om een goed plan voor de korte én de lange termijn te maken, willen wij graag weten wat inwoners vinden van de huidige verkeerssituatie in Lansingerland.  U kunt de vragenlijst invullen tot en met zondag 8 december. Het invullen kost u ongeveer 10 minuten. 


Laanbeplanting Merenweg blijft

Laanbeplanting Merenweg blijft

Recreatieschap Rottemeren heeft besloten de essenbeplanting langs de Merenweg voorlopig te handhaven. Hoewel deze laanbeplanting is aangetast door essentaksterfte, heeft nieuw onderzoek door bureau Terra Nostra aangetoond dat de bomen voorlopig geen gevaar opleveren. 


Spreekuur wethouder Abee

Spreekuur wethouder Abee

Heeft u een vraag voor een van de wethouders? Of wilt u eens met een van hen van gedachte wisselen over een bepaald onderwerp? U bent van harte welkom voor een ontmoeting met wethouder Albert Abee op woensdag 4 december van 14.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25 in Berkel en Rodenrijs.


Verkeershinder N209 Doenkade

Verkeershinder N209 Doenkade

De Groene Boog voert maandag 9 en dinsdag 10 december tussen 20.00 uur en 6.00 uur asfaltreparaties uit op de N209 tussen de Vliegveldweg en de aansluiting met de N471. Hiervoor is de N209 op dit traject afgesloten. U wordt omgeleid via de N471, N470 en de A13. Houdt u rekening met een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content