Header image
Week 47, 20 november 2018

Website Lansingerland vernieuwd

Website Lansingerland vernieuwd

Onze nieuwe website met moderne vormgeving en verbeterde navigatie is live!


Zing je mee?

Zing je mee?

De cultuurfabriek organiseert zaterdag 24 november een Sing-A-Long in de hal van het gemeentehuis. Komt u ook luisteren en mee zingen op bekende melodieën? U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom!


Vuurwerkvrije zone

Vuurwerkvrije zone

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van een feestelijk en gezellig Oud en Nieuw. Voor de één hoort daar vuurwerk bij, voor de ander juist niet. Wilt u dat wij een locatie tijdens Oud en Nieuw als vuurwerkvrije zone aanwijzen? Vul dan voor 16 december het aanvraagformulier in.


Trots op onze gemeentedichter!

Trots op onze gemeentedichter!

Zaterdag 17 november, tijdens de Avond van de Zuid-Hollandse Poëzie in Theater ’t Web, is Mark Boninsegna officieel benoemd door loco-burgemeester Ankie van Tatenhove.


Herinrichting Noordeindseweg

Herinrichting Noordeindseweg

Het college van B&W heeft onlangs de gemeenteraad met een brief geïnformeerd over het vervolg van project Herinrichting Noordeindseweg. Het college stelt een verkeersveilige Noordeindseweg voor met een 30 km/h-inrichting.


Nieuwe stuw in Bleiswijk

Nieuwe stuw in Bleiswijk

De oude stuw was alleen te bedienen met de hand. Hierdoor kon niet snel genoeg gezorgd worden voor het juiste waterpeil. De nieuwe stuw is geautomatiseerd en kan op afstand anticiperen op de hoeveelheid neerslag. Zo houden we droge voeten!


Dit weekend geen treinen

Dit weekend geen treinen

In het weekend van zaterdag 24 november (1.00 uur) tot maandag 26 november 2018 (5.00 uur) wordt gewerkt nabij en aan het spoor tussen Gouda en Den Haag. Het gaat om werkzaamheden aan het perron en het viaduct bij station Lansingerland-Zoetermeer. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content