Header image
Week 46, 12 november 2019

Trots op onze mantelzorgers!

Trots op onze mantelzorgers!

Lansingerland is trots op de vele mantelzorgers in de gemeente. Wij hebben grote waardering voor hen en daarom staan we tijdens de Week van de Mantelzorg graag stil bij de bijzondere bijdrage die mantelzorgers leveren aan het welzijn van hun naaste(n).


Welke vrijwilliger nomineert u?

Welke vrijwilliger nomineert u?

Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor onze gemeente. Kent u een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie die zich naar uw mening op een bijzondere manier inzet? Dan kunt u deze nomineren! Elk jaar reiken wij twee vrijwilligersprijzen uit: één voor de vrijwilliger van het jaar en één voor de vrijwilligersorganisatie van het jaar. Daarnaast reiken wij dit jaar ook een vrijwilligersprijs uit in de categorie Maatjes.


Bezoek de unieke textiel expositie

Bezoek de unieke textiel expositie

Van 12 november t/m 30 december 2019 kunt u de textiel expositie van het Alphens collectief ‘Treffend Textiel’ tijdens openingstijden bekijken in de hal van het gemeentehuis. Op 14, 20 en 29 november zijn 2 of 3 exposanten van 11.00 tot 13.30 uur aanwezig om u meer te vertellen over de expositie.


Winteractiviteiten Welzijn

Winteractiviteiten Welzijn

Wat is er te doen aan activiteiten deze winter? Welzijn Lansingerland organiseert op maandag 2 december om 13.30 uur in Ontmoet! een bijeenkomst. Deze start met een stoelyoga-les en daarna worden de activiteiten aan u voorgelegd en besproken. Deelname is gratis, graag wel vooraf aanmelden via (010) 522 55 45 of bd@swsl.nl.


Werkzaamheden N470

Werkzaamheden N470

Van vrijdag 15 november 21.00 uur tot en met maandag 18 november 05.00 uur werkt Boskalis aan de N470 bij het Kruithuisplein in Delft. Dit is in de richting van Pijnacker naar Delft. Het is niet mogelijk om vanaf de N470 de A13 op te rijden richting Den Haag, en het is niet mogelijk om vanaf de A13 afslag 10 Delft-Zuid te nemen vanuit Rijswijk. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content