Header image
Week 45, 6 november 2018

Week van de Mantelzorg

Week van de Mantelzorg

Deze week zetten wij onze mantelzorgers extra in het zonnetje. Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd en er is een mantelzorgpakket samengesteld. Kent u een mantelzorger en wilt u hem of haar ook extra aandacht geven? Haal een gratis kaart af in het gemeentehuis en geef ze een pluim! 


Sinterklaasintocht Lansingerland

Sinterklaasintocht Lansingerland

Sinterklaas komt naar Lansingerland! Op zaterdag 17 november is de Sint in Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. Op zaterdag 24 november is de Sint in Bleiswijk. Wilt u weten hoe laat Sinterklaas er is? Bekijk de programma's in onze agenda.


Regeling gratis VOG uitgebreid

Regeling gratis VOG uitgebreid

Gaan er nieuwe vrijwilligers bij uw organisatie aan de slag? En bieden ze hulp of begeleiding aan kwetsbare groepen of personen? Dan kunt u vanaf 1 november een gratis Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen via www.gratisvog.nl


Ontbijten met de burgemeester

Ontbijten met de burgemeester

Groep 8 van de Prins Johan Frisoschool ontbeet dinsdagochtend 6 november in de Raadzaal. In de week van het Nationaal Ontbijt genoten zij samen met loco burgemeester Ankie van Tatenhove van een smakelijk en gezond ontbijt!


Luchtkwaliteit meten

Luchtkwaliteit meten

Wilt u met eigen ogen zien hoe de luchtkwaliteit bij u in de buurt is? En of die in de loop van het jaar verandert? Meld u aan als meter van luchtkwaliteit! Maximaal tien personen kunnen hieraan meedoen. Meedoen is gratis en eenvoudig.


Uitbreiding Centrum Berkel

Uitbreiding Centrum Berkel

Ontwikkelcombinatie Waaijer Projectrealisatie en ABB Bouwgroep start medio 2019 met de bouw. Op de website Berkel Centrum West vindt u informatie over de uitbreiding van het winkelcentrum. Geïnteresseerden in horeca, winkels en woningen kunnen zich aanmelden via deze website.


Praat met de Raad

Praat met de Raad

Heeft u een vraag, wens of idee voor de gemeenteraad? En weet u niet hoe u het beste contact op kunt nemen? Bekijk dan de animatie ‘Praat met de Raad’.


Aangifte doen is belangrijk!

Aangifte doen is belangrijk!

Elke maand verkopen miljoenen mensen hun soms kostbare spullen via internet. Meestal gaat dit goed maar helaas zijn er altijd mensen die de boel moedwillig oplichten. De politie waarschuwt voor internetoplichting. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content