Header image
Week 45, 5 november 2019

Nieuwe 24/7 uur bereikbare AED in Lansingerland!

Nieuwe 24/7 uur bereikbare AED in Lansingerland!

Vrijdag 1 november onthulde burgemeester Pieter van der Stadt in aanwezigheid van initiatiefnemers en belangstellenden een 24 uur bereikbare AED in de Vogelaarstraat in Berkel en Rodenrijs. Ook ontvingen 11 bewoners die een reanimatietraining volgden, het welverdiende reanimatiecertificaat van de burgemeester. Bewoners van de Vogelaarstraat en omgeving zamelden via de actie BuurtAED geld bij elkaar om een AED voor hun buurt aan te schaffen. De burgemeester is trots op dit initiatief.


Sinterklaas komt naar Lansingerland

Sinterklaas komt naar Lansingerland

Op zaterdag 16 november is de Sint in Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. Zaterdag 23 november komt de Sint aan in Bleiswijk. Wilt u weten hoe laat de Sinterklaasintochten van start gaan? Klik op de kern voor meer informatie.


Doe mee met de gratis snoeicursus!

Doe mee met de gratis snoeicursus!

Op zaterdag 16 november organiseren we van 10.00 tot 12.00 uur een gratis snoeicursus bij het Trefpunt Rotta in Bergschenhoek. Bob ter Haar van STEK laat zien dat deze klus waar u soms tegenop ziet ook leuk kan zijn! Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 12 november via tuinvandetoekomst@lansingerland.nl.


Energie besparen?

Energie besparen?

Het nieuws staat bol van items over verduurzamen, innovaties op dit gebied en mogelijkheden voor woningeigenaren. Ziet u ook door de bomen het bos niet meer en weet u ook niet waar u moet beginnen? Daarom hebben de gemeente Lansingerland en energiecoöperatie Nieuwe Lansinger Stroom het Energieloket Lansingerland opgericht. 


Werkzaamheden N470

Werkzaamheden N470

Van vrijdagavond 8 november 21.00 uur tot en met maandagochtend 11 november 05.00 uur werkt Boskalis aan de N470 bij het Kruithuisplein in Delft (richting Pijnacker). Het niet mogelijk om vanaf de N470 de A13 op te rijden richting Rotterdam. Het is ook niet mogelijk om vanaf de A13 afslag 10 Delft-Zuid te nemen vanuit Rotterdam. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content