Header image Header image
Week 45, 11 november

Pleegouders in het zonnetje gezet

Pleegouders in het zonnetje gezet

Afgelopen week was het de landelijke Week van de Pleegzorg. Jeugdzorg Nederland vestigde met deze week aandacht op de noodzaak van pleegzorg en het tekort aan pleegouders. In Lansingerland ontvingen 60 pleegouders bloemen als dank voor hun enorme inzet. Wethouder Titia Cnossen bracht de bloemen persoonlijk naar één van deze pleeggezinnen.


Vragenlijst waardering openbare ruimte

Vragenlijst waardering openbare ruimte

Samen maken we Lansingerland! De gemeente wil graag weten hoe inwoners hun leefomgeving beleven en wat zij belangrijk vinden bij de inrichting en het onderhoud van de openbare ruimte. Helpt u mee door de vragenlijst in te vullen? Deze vragenlijst kunt u invullen t/m 19 november.


Waar geeft de gemeente volgend jaar geld aan uit?

Waar geeft de gemeente volgend jaar geld aan uit?

In de Begroting 2022 leest u waar de gemeente volgend jaar geld aan uitgeeft. De begroting biedt een stevige basis om de komende jaren te blijven investeren in een toekomstbestendig Lansingerland. Met het oog op de komende gemeenteraads-verkiezingen kan het nieuwe bestuur op een verantwoorde manier op pad met een gezonde gemeentelijke huishoudportemonnee.


Heeft u een vraag aan een wethouder?

Heeft u een vraag aan een wethouder?

Heeft u een vraag aan een van onze wethouders? Of wilt u iets bespreken? Dat kan tijdens een van de spreekuren bij een vestiging van Bibliotheek Oostland bij u in de buurt. Op 16 november heeft wethouder Jan-Willem van den Beukel zijn spreekuur, wethouder Kathy Arends op 17 november en wethouder Titia Cnossen volgt op 18 november.


Lansingerland onderzoekt gasloos Bleiswijk-zuid

Lansingerland onderzoekt gasloos Bleiswijk-zuid

De gemeente Lansingerland onderzoekt hoe ze inwoners van de Bomenbuurt, Vogelbuurt, Oranjebuurt en een deel van de Schildersbuurt in Bleiswijk kunnen helpen hun woningen verder te verduurzamen. Het onderzoek maakt deel uit van een bredere aanpak om op termijn heel Lansingerland duurzamer en uiteindelijk aardgasvrij te maken.


Meld u aan voor Burgernet

Meld u aan voor Burgernet

Met de app Burgernet kunt u de politie helpen. Deze hulp kan bijdragen aan het oplossen van een misdrijf, het terugvinden van een vermist kind of de aanhouding van inbrekers. Als deelnemer van Burgernet bent u de ogen en oren van de wijk en werkt u mee aan de veiligheid van uw buurt. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter. Helpt u ook mee?


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content