Header image Header image
Week 44, 4 november

Titia Cnossen per 1 november nieuwe wethouder

Titia Cnossen per 1 november nieuwe wethouder

Tijdens de raadsvergadering op 28 oktober is Titia Cnossen (ChristenUnie) geïnstalleerd als wethouder Gezondheid, Zorg en Welzijn, Jeugd & Onderwijs en Sport & Cultuur. Ze is als nieuwe wethouder per 1 november ook kernwethouder Bleiswijk (inclusief buurtschap Kruisweg) en programmawethouder Omgevingswet.


Veelbelovende cijfers inzamelstations

Veelbelovende cijfers inzamelstations

Begin oktober zijn er op centraal gelegen plekken in onze gemeente de Blipvert inzamelstations geplaatst. Tot nu toe zijn er al bijna 1200 items ingeleverd. Normaal gesproken ligt dit rond de 900 stuks in de eerste maand. Heeft u nog items liggen? Breng ze naar één van de Blipvert inzamelstations!


Informatiestand over Berkel Centrum West

Informatiestand over Berkel Centrum West

De werkzaamheden voor Berkel Centrum West zijn in volle gang! De gemeente vindt het belangrijk dat omwonenden en het winkelend publiek op de hoogte zijn van de ontwikkelingen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de werkzaamheden in het centrum? Kom dan morgen, vrijdag 5 november, tussen 13.00 en 15.00 uur langs bij de informatiestand bij De Vershoek.


Meer informatie over de vogelgriep

Meer informatie over de vogelgriep

Er heerst vogelgriep in Nederland. Daar waar deze ziekte tot nu toe jaarlijks kwam en ging, is het zich nu aan het ontwikkelen als een ziekte die blijvend is. Wilt u weten waar er vogelgriep is, wat de symptomen zijn en wat u het beste kunt doen? Dat leest u op de website van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.


Extra coronamaatregelen per 6 november

Extra coronamaatregelen per 6 november

Het aantal coronapatiënten in ziekenhuizen neemt snel toe. Daarom is per 6 november op meer plekken een coronatoegangsbewijs en mondkapje verplicht. De basisregels zijn extra belangrijk om jezelf en anderen te beschermen.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content