Header image
Week 44, 31 oktober 2017

Snoeiafval gratis opgehaald

Snoeiafval gratis opgehaald

Het is herfst! Voor veel inwoners de tijd om de tuin alvast winterklaar te maken. Heeft u snoeiafval wat niet in de GFT container past? Als extra service kunt u zich via www.mijnafvalwijzer.nl aanmelden voor de takkenroute. Uw snoeiafval wordt dan op donderdag 9 of vrijdag 10 november gratis aan huis opgehaald.


Lansinger Energiecafé in Bleiswijk

Lansinger Energiecafé in Bleiswijk

Op dinsdagavond 7 november organiseren Nieuwe Lansinger Stroom en de gemeente Lansingerland het Lansinger Energiecafé in Bleiswijk. Een buurtbijeenkomst waar u van uw buurtgenoten en professionele bedrijven praktische besparingstips krijgt om snel energie en geld te besparen.


Rioolwerkzaamheden

Rioolwerkzaamheden

Van 1 september 2017 tot en met 31 december 2018 worden de riolen in Lansingerland gereinigd en geïnspecteerd. Van der Valk + De Groot is de aannemer die in opdracht van de gemeente de werkzaamheden uitvoert.
Op www.lansingerland.valkdegroot.nl. kunt u de planning van de werkzaamheden raadplegen.


Nieuw gemaal Bleiswijk

Nieuw gemaal Bleiswijk

Op vrijdag 27 oktober is er aan de Albert van ’t Hartweg nummer 9 in Bleiswijk een nieuw gemaal geplaatst. Het is het nieuwe gebiedsgemaal van de Anjerweg en de Albert van ’t Hartweg en bestaat uit een grote betonnen put van 4 meter diep met twee pompen.


LansingerEnergieMarkt druk bezocht

LansingerEnergieMarkt druk bezocht

Donderdag 26 oktober organiseerden de gemeente samen met Nieuwe Lansinger Stroom de eerste editie van de Lansinger Energie Markt. Een zeer geslaagde avond waar zo’n 200 bezoekers op af kwamen.


Stel uw vraag aan de wethouder

Stel uw vraag aan de wethouder

Heeft u een vraag voor een van de wethouders? Of wilt u met hen van gedachten wisselen over een bepaald onderwerp? U bent van harte welkom tijdens het maandelijkse spreekuur van de wethouders op woensdag 8 november.


Sirenetest

Sirenetest

Op de eerste maandag van iedere maand testen we om 12.00 uur in heel Nederland de sirenes. We testen deze sirenes om er zeker van te zijn dat ze functioneren als we er in het kader van rampenbestrijding gebruik van willen maken. De eerstvolgende sirenetest is op maandag 6 november 2017.facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content