Header image
Week 44, 29 oktober 2019

Renewi haalt snoeiafval gratis op!

Renewi haalt snoeiafval gratis op!

Het najaar is dé tijd om in de tuin aan de slag te gaan en de tuin winterklaar te maken. Als daarbij snoeihout vrij komt, dan kunt u volgende week gebruik maken van de snoeiafvalroute van Renewi. Zij halen dit gratis bij u op! Als u gebruik wilt maken van deze extra service kunt u zich aanmelden via de website Mijn Afvalwijzer of de Afvalwijzer App. Aanmelden is verplicht en kan tot vrijdag 1 november 12.00 uur.


Gratis studiekeuzeworkshop

Gratis studiekeuzeworkshop

De periode van open dagen en studiekeuzebeurzen staat weer voor de deur. Om jongeren alvast een beetje op weg te helpen, organiseert De Jonge Krijger op dinsdag 19 november van 16.00 tot 20.00 uur een studiekeuzeworkshop in het gemeentehuis. Alle jongeren uit Lansingerland in de leeftijd van 16 tot 23 jaar zijn welkom bij deze gratis workshop. 


Aanleg watercompensatie Kooibos

Aanleg watercompensatie Kooibos

Begin november start aannemer GKB met de aanleg van de watercompensatie in het Kooibos. Deze watercompensatie is nodig vanwege de aanleg van de A16 Rotterdam door het Lage Bergse Bos. Naar verwachting zijn de werkzaamheden voor de kerst klaar.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content