Header image
Week 43, 24 oktober 2017

Trouwplannen? Bezoek ons op de Love and Marriage beurs

Trouwplannen? Bezoek ons op de Love and Marriage beurs

Aanstaande zaterdag en zondag staan wij met een stand op de Love and Marriage beurs in de oude Van Nelle fabriek in Rotterdam. De beurs is het grootste wedding event van Nederland met circa 100 stands. Bij het plannen van jullie droombruiloft mag een bezoek aan deze beurs niet ontbreken!

Het bezoeken van de beurs staat garant voor het opdoen van inspiratie en nieuwe ideeën. Of het nu gaat om de ringen, de jurk, het pak, de taart, de bedankjes, de aankleding of de trouwambtenaar, alles is vertegenwoordigd. Ook is er een super gave catwalkshow waar alle bekende bruidsmode merken te zien zijn. Op het foodtruckplein kunt u bijkomen van alle indrukken onder het genot van een hapje en drankje.


Gemeentesecretaris verlaat Lansingerland

Gemeentesecretaris verlaat Lansingerland

Gemeentesecretaris Ad Eijkenaar vertrekt bij de gemeente Lansingerland. Na elf bewogen jaren Lansingerland is het volgens Eijkenaar tijd voor iets anders. In een mail aan het personeel van de gemeente kondigt Eijkenaar zijn vertrek per 1 december aan.


Natuurwerkdag in de Groenzoom

Natuurwerkdag in de Groenzoom

Samen buiten aan de slag, dat kan zaterdag 4 november op de Natuurwerkdag. Kom vanaf 09.00 uur zagen, snoeien, en meer. De Groenzoom in Lansingerland wordt die dag onder handen genomen. Meld u aan via beheer@degroenzoom.nl en doe mee!


Lansinger Energie Markt

Lansinger Energie Markt

Wist u dat energie besparen op dit moment de meest rendabele investering in uw huis is? Kom donderdag 26 oktober vanaf 19.00 uur naar de Lansinger Energie Markt in het gemeentehuis. Tijdens deze informatieve markt, georganiseerd door Nieuw Lansinger Stroom en de gemeente, krijgt u praktische besparingstips om snel energie en geld te besparen.


Weer groot bedrijfskavel verkocht

Weer groot bedrijfskavel verkocht

Op 16 oktober is op bedrijventerrein Prisma gestart met de bouw van een nieuw en super duurzaam (BREEAM – Excellent certificaat) distributiecentrum voor HelloFresh. Met de recente verkoop van dit 3,1 hectare groot bedrijfskavel op bedrijventerrein Prisma vertonen de verkopen van bedrijfskavels in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk) weer een stijgende lijn en zijn zelfs de doelstellingen voor heel 2017 al ruimschoots gehaald.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content