Header image
Week 42, 17 oktober 2017

Klas O1A Wolfert Pro winnaar expeditiefotoprijs!

Klas O1A Wolfert Pro winnaar expeditiefotoprijs!

De foto was volgens de jury écht in expeditiestijl! Wethouder Simon Fortuyn heeft de klas op donderdag 12 oktober verrast bij hen op school. Zij hebben een klassenuitje bij Outdoor Valley gewonnen en kunnen tijdens het survivallen weer even terugkomen in de stemming van de expeditie. 


Geef uw melding aan ons door

Geef uw melding aan ons door

Samen kunnen we Lansingerland leefbaar houden. Regelmatig controleren wij de openbare ruimte. Ziet u dingen die niet in orde zijn, zoals een losse stoeptegel, kapotte lantaarnpaal of rotzooi op straat dan horen wij dat graag. Met uw smartphone kunt u op locatie direct melding doen via onze Lansingerland App. Ook via het online meldpunt kunt u de melding aan ons doorgeven.


Start werkzaamheden Planetenweg/Oostersingel

Start werkzaamheden Planetenweg/Oostersingel

De gemeenteraad heeft in maart 2016 besloten maatregelen door te voeren om de Planetenweg en Oostersingel in Berkel en Rodenrijs veiliger te maken. Op maandag 23 oktober start aannemer Forteck Infra B.V. met de werkzaamheden die ongeveer 5 weken zullen duren. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content