Header image
Week 42, 15 oktober 2019

Geef je op voor een professionele clinic!

Geef je op voor een professionele clinic!

Een les van een professional volgen in het Urban Sportspark? Dat kan! Train uw spieren en conditie tijdens bootcamp, leer boulderen of werk aan uw balans en concentratie tijdens slacklinen. Er zijn meerdere disciplines waaraan u kunt deelnemen. Kijk voor een overzicht van het les aanbod op onze website. 


Heel Lansingerland Recyclet!

Heel Lansingerland Recyclet!

Breng in de Nationale Recycleweek (14 tot en met 21 oktober) uw oude elektrische apparaten, batterijen en lampen naar het Afvalbrengstation aan de Bosland 51 in Bergschenhoek. U ontvangt dan een leuke attentie!


Lichtjesavond Lansingerland

Lichtjesavond Lansingerland

Zaterdagavond 2 november vindt Lichtjesavond Lansingerland plaats. Er worden kaarsjes aangestoken voor mensen die we herdenken, die we missen of bij wie we graag even stil willen staan. Burgemeester van de Stadt opent de Lichtjesavond. Lionsclub Berkel en Rodenrijs, Stichting Vrienden van het Hospice Lansingerland en Serry Uitvaartverzorging hopen jong en oud te begroeten.


Werkzaamheden Boterdorpseweg

Werkzaamheden Boterdorpseweg

KWS Infra gaat verder met het veiliger maken van de rotondes op de Klapwijkseweg en Boterdorpseweg. De volgende rotonde die wordt aanpakt is de Boterdorpseweg/Tobias Asserlaan. Vanaf 14 oktober is de rotonde voor fietsverkeer afgesloten tussen de Zuiderparklaan en Randweg-West. Het gemeentehuis en de school blijven bereikbaar. Van 25 tot 28 oktober is de rotonde volledig afgesloten voor al het verkeer. 


Wilt u de wethouder spreken?

Wilt u de wethouder spreken?

Op woensdag 16 oktober zit Albert Abee voor u klaar van 16.00 tot 17.00 uur in Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25 in Berkel en Rodenrijs. Donderdag 17 oktober zit Simon Fortuyn voor u klaar van 16.30 tot 17.30 uur in ’t Web, Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk. U bent van harte welkom voor een ontmoeting met de wethouders!


Maak het ze niet te makkelijk!

Maak het ze niet te makkelijk!

Met de herfstvakantie in het vooruitzicht geven we graag een aantal preventietips om woninginbraak te voorkomen. Zeker nu het weer vroeg donker wordt, is het extra belangrijk om alert te zijn wanneer u op vakantie of een dagje weg gaat. 


Mini college in VIP café

Mini college in VIP café

Het VIP café is de netwerk- en ontmoetingsplek voor vrijwillige bestuurders en coördinatoren. Zij organiseren een mini college 'maak je vrijwilligersorganisatie veiliger' op donderdag 31 oktober vanaf 19.00 uur in Ontmoet! Tijdens deze avond zijn er drie thematafels waar u informatie kunt uitwisselen, ideeën kunt uitwerken en tips en trucs kunt delen.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content