Header image
Week 41, 8 oktober 2019

Team Jeugd helpt!

Team Jeugd helpt!

Loopt u ook wel eens tegen kleine of grote zaken in de opvoeding aan waar u niet direct een oplossing voor weet? Heel begrijpelijk, want opvoeden is nou eenmaal niet altijd makkelijk. Komt u er als ouder, verzorger(s), kind of als jongere zelf even niet uit? Dan kunt u terecht bij het Team Jeugd. Kijk voor meer informatie op Team Jeugd.


Home-Start in gemeentehuis

Home-Start in gemeentehuis

In de Week van de Opvoeding staat Humanitas Home-Start op vrijdag 11 oktober van 9.00 tot 13.00 uur met een informatiestand in het gemeentehuis in Bergschenhoek. Home-Start geeft die dag aan geïnteresseerden het Hand-in-Handboekje met inspirerende opvoedtips kado. Wees er snel bij want op=op!


Lansinger Energie Markt

Lansinger Energie Markt

Kom donderdag 10 oktober (Dag van de Duurzaamheid) tussen 19.00 en 21.30 uur naar het gemeentehuis. Samen met Nieuwe Lansinger Stroom organiseren wij dan de derde Lansinger Energie Markt! Op het Energiecoachesplein en het Warmtevisieplein krijg je inspiratie en tips. En op het Leveranciersplein maak je kennis met gespecialiseerde bedrijven.


Veteranendag vrijdag 18 oktober

Veteranendag vrijdag 18 oktober

Graag nodigen wij alle Lansingerlandse veteranen uit om met hun partner en/of gezin naar onze jaarlijkse veteranendag te komen! Wij hebben dit jaar weer een mooi programma samengesteld. Er is voor alle leeftijden iets leuks te doen en er is voldoende ruimte om ervaringen en herinneringen uit te wisselen. Komt u ook?


Bezwaar tegen ontheffing nachttestritten HSL

Bezwaar tegen ontheffing nachttestritten HSL

De gemeente Lansingerland heeft op 24 september bezwaar gemaakt tegen het besluit van de minister van Infrastructuur en Waterstaat om ontheffing te verlenen voor het testen van nieuwe treinen op het HSL tracé. 


Maatjes gezocht

Maatjes gezocht

Denkt u er over om Maatje te worden? Kom dan dinsdag 15 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur langs in Ontmoet! aan de Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek en maak kennis met de diverse maatjesprojecten en (vrijwilligers-) organisaties. In een ongedwongen sfeer kunt u elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen. Meedoen of langskomen verplicht u tot niets!


Werkzaamheden rotondes

Werkzaamheden rotondes

KWS Infra gaat verder met het veiliger maken van de rotondes op de Klapwijkseweg en Boterdorpseweg. Vanaf 7 oktober is de rotonde Klapwijkseweg/Oostmeerlaan afgesloten voor fietsverkeer. Van 18 tot 21 oktober is de rotonde volledig afgesloten voor al het verkeer. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content