Header image Header image
Week 41, 14 oktober

Resultaten vragenlijst Burgerparticipatie

Resultaten vragenlijst Burgerparticipatie

Rond de zomervakantie hebben alle huishoudens in Lansingerland een brief ontvangen met het verzoek om deel te nemen aan een vragenlijst over Burgerparticipatie. In totaal hebben 2.525 Lansingerlanders hier gehoor aan gegeven. Onze hartelijke dank daarvoor! Het onderzoeksrapport van I&O research is inmiddels gereed.


Wethouder Ankie van Tatenhove neemt afscheid!

Wethouder Ankie van Tatenhove neemt afscheid!

Wilt u Ankie van Tatenhove gedag zeggen? U bent donderdag 28 oktober van harte welkom in de Trouwzaal van het gemeentehuis. U kunt zich voor het afscheid aanmelden via dit formulier. U kunt een tijdslot kiezen tussen 16.30 en 19.30 uur. Vanwege het coronavirus noteren we bij binnenkomst uw naam en telefoonnummer.


Actie tegen wapenbezit onder jongeren

Actie tegen wapenbezit onder jongeren

Tijdens de Week van de Veiligheid, die nog loopt t/m aanstaande zondag 17 oktober, kunnen jongeren anoniem en zonder gevolgen in tweehonderd gemeenten hun steekwapen inleveren. Deze landelijke inleveractie ‘Drop je knife en doe wat met je life’ heeft als doel om het wapenbezit terug te dringen. Ook Lansingerland doet mee aan deze actie.


Nieuw schoolplein geopend!

Nieuw schoolplein geopend!

Maandag 11 oktober werd het nieuwe groenblauwe schoolplein van OBS Vuurvogel, CBS Boterdorp en kinderopvang Partou geopend door wethouder Simon Fortuyn. Onder gejuich van driehonderd kinderen, leerkrachten en iedereen die bij het nieuwe schoolplein betrokken is geweest, werd geen lint doorgeknipt, maar een symbolische tak.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content