Header image
Week 40, 1 oktober 2019

Dansvoorstelling over eenzaamheid en sociaal isolement

Dansvoorstelling over eenzaamheid en sociaal isolement

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid (1 tot en met 8 oktober) organiseren wij maandag 7 oktober de dansvoorstelling Indigo. Dit is een moderne dans, die wordt begeleid door een verteller. De voorstelling laat zien dat gevoelens van eenzaamheid bij iedereen kunnen voorkomen: van jong tot oud, onder alle lagen van de bevolking. Klik op de button om u aan te melden!


Speel het spel mee!

Speel het spel mee!

In de Week van de Veiligheid organiseren wij in samenwerking met de politie op woensdag 9 oktober het spel ‘Boef in de wijk’. Tijdens het spel is er een 'boef' actief aanwezig in de wijk. In 4 rondes krijgen deelnemers via Facebook aanwijzingen over de verblijfplaats van de boef. Degene die de boef als eerste vindt én de beste informatie aan de politie doorgeeft, wint het spel en een leuke prijs! Geef uw aanwezigheid door via de Facebook events BoefindewijkBerkel of BoefindewijkBleiswijk!


Enthousiaste reacties over Urban Sportspak en Cultuurfabriek

Enthousiaste reacties over Urban Sportspak en Cultuurfabriek

Lansingerland heeft er twee nieuwe trekpleisters bij! Afgelopen zaterdag zijn zowel het Urban Sportspark in het Annie M.G. Schmidtpark als de Cultuurfabriek aan de Groeneweg 49 in Bergschenhoek officieel geopend! Beide openingen leverden veel enthousiaste reacties op. Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina Urban Sportspark en de Facebookpagina Cultuurfabriek Lansingerland.


2e editie Tuin van de Toekomstmarkt

2e editie Tuin van de Toekomstmarkt

Wilt u kans maken op een regenton? Of meedoen aan een workshop? Kom dan maandagavond 14 oktober naar de tweede Tuin van de Toekomstmarkt in de hal van het gemeentehuis. Die avond is ook de uitreiking van de jaarlijkse tuinkeuring door Groei & Bloei. Bezoek van 19.30 tot 22.00 uur de markt in de hal van het gemeentehuis en laat u inspireren!


Op reis tijdens Kinderboekenweek

Op reis tijdens Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek 2019 is van 2 tot en met 13 oktober en heeft alles te maken met reizen. De reis start in Lansingerland in bibliotheek Oostland, vestiging Berkel en Rodenrijs, met verschillende activiteiten. Ook is er een theatervoorstelling in t Web. Kijk voor het volledige programma overzicht op de website van Bibliotheek Oostland. Reizen jullie ook mee?


Vernieuwen openbare verlichting

Vernieuwen openbare verlichting

BAM Infra Verkeerstechniek vernieuwt tussen 7 en 18 oktober de openbare verlichting. Het betreft de Groendalseweg vanaf de N209 tot de Landscheiding en het stuk Irisweg tot de Albert van ’t Hartweg in Bleiswijk.


Werken bij Lansingerland

Werken bij Lansingerland

Heeft u uw droombaan nog steeds niet gevonden? Wij hebben meerdere uitdagende functies openstaan. Solliciteer en wie weet werkt u binnenkort in onze mooie gemeente!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content