Header image
Week 39, 25 september 2018

Volop variatie tijdens Kunsttoer!

Volop variatie tijdens Kunsttoer!

Veel kunstenaars presenteren hun collectie tijdens de jaarlijkse Kunst- en Atelierroute Lansingerland. Wethouder Ankie van Tatenhove opent de Kunsttoer op vrijdagavond 5 oktober in het gemeentehuis in Bergschenhoek. U bent van harte welkom!


Start verkoop woningen Parkzoom 3

Start verkoop woningen Parkzoom 3

Donderdag 27 september gaat de online verkoop van start van 33 woningen, waarvan 9 starterswoningen (Koopstart), in Parkzoom. U heeft tot en met zondag 7 oktober 17.00 uur de tijd om uw voorkeuren digitaal door te geven. 


Expositie van Humanitas

Expositie van Humanitas

De vrijwilligers en stagiaires van het Humanitas Tandem maatjesproject Lansingerland hebben, geïnspireerd door een Oostenrijkse kunstenaar, prachtige kunstwerken gemaakt. Tijdens de Week tegen Eenzaamheid kunt u de expositie bekijken in het gemeentehuis.


Bijeenkomst tegen eenzaamheid

Bijeenkomst tegen eenzaamheid

Kunst en cultuur kunnen een belangrijke rol spelen bij het tegengaan van eenzaamheid. Tijdens een inspiratiebijeenkomst op dinsdag 2 oktober, laten experts aan professionals zien op welke wijze dat kan. 


Geen botulisme meer

Geen botulisme meer

De waarschuwing voor botulisme in de sloten in Lansingerland is opgeheven. Dit komt door de koelere temperatuur en de hoeveelheid regen die is gevallen. Wij halen deze week de waarschuwingsborden weg.


Tips om geld én het milieu te sparen

Tips om geld én het milieu te sparen

Stopt u uw was altijd in de droger? Kies er af en toe eens voor om de was aan de waslijn of een wasrek te laten drogen. Hiermee helpt u het milieu enorm!


Vaccinatiedag in Oostmeerhal

Vaccinatiedag in Oostmeerhal

Het Centrum voor Jeugd en Gezin heeft alle kinderen met de juiste leeftijd uitgenodigd voor de vaccinatiedag op donderdag 4 oktober. Heeft u als ouder vragen of twijfels over vaccineren? Neem dan contact op met het CJG Lansingerland. 


Hondenbelangen Oostland

Hondenbelangen Oostland

Wist u dat Hondenbelangen Oostland zich inzet voor samen genieten van de buitenruimte in Lansingerland, voor hondenbezitters én niet-hondenbezitters? 


Wilt u meer overzicht?

Wilt u meer overzicht?

Of tips om uw uitgaven te verminderen of uw inkomsten te verhogen? Maak dan een online geldplan op de website Startpunt geldzaken Lansingerland. Met zo’n geldplan houdt u uw geldzaken op orde. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content