Header image
Week 39, 24 september 2019

Themabijeenkomst Eenzaamheid en/of Dementie

Themabijeenkomst Eenzaamheid en/of Dementie

Donderdagavond 26 september is er in het gemeentehuis een themabijeenkomst voor mensen die werken/vrijwilligerswerk doen in de dienstverlenende sector. Aan de balie, in de wachtkamer of bijvoorbeeld bij de kassa is er contact met allerlei mensen. Eenzaamheid en dementie zijn dan verschijnselen waar u direct en indirect in de omgang met bezoekers, klanten en deelnemers mee te maken krijgt.


Interactieve ouderavond ‘Verleidingen in de pubertijd’

Interactieve ouderavond ‘Verleidingen in de pubertijd’

De week van 7 tot en met 13 oktober staat in het teken van veiligheid en van opvoeden. In dat kader organiseert Youz op dinsdagavond 8 oktober 2019 van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) de interactieve ouderavond ‘Verleidingen in de pubertijd’ in het gemeentehuis van Lansingerland. Deze interactieve ouderavond is gratis en openbaar toegankelijk.


Hoe beleeft u kunst en cultuur in Lansingerland?

Hoe beleeft u kunst en cultuur in Lansingerland?

Hoe beleeft u, als inwoner van Lansingerland, kunst en cultuur in deze gemeente? Heeft u suggesties om het kunst en cultuuraanbod voor nog meer mensen in Lansingerland aantrekkelijk en toegankelijk te maken? Ontbreekt er misschien nog iets in het aanbod? Vul de enquête in en win leuke prijzen!

 

 


Voorstelling voor scholieren over geld

Voorstelling voor scholieren over geld

Voor jongeren op de middelbare school wordt geld steeds belangrijker. Om vrienden te trakteren, lunch te kopen in de supermarkt en je imago te upgraden met kleren en hippe gadgets. Toch heeft geld in ieder gezin een andere betekenis. Wat doe je als jij iets wel kunt betalen en de ander niet? 


Week tegen Eenzaamheid

Week tegen Eenzaamheid

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Eenzaamheid komt voor onder alle leeftijden. De gevolgen kunnen groot zijn: van gezondheidsrisico’s tot gevoelens van leegte en ontevredenheid over het leven. Tijdens de Week van de Eenzaamheid van 1 tot en met 8 oktober wordt extra aandacht besteed aan dit belangrijke maar gevoelige thema.


Lansinger Energiemarkt

Lansinger Energiemarkt

Op de Dag van de Duurzaamheid, donderdag 10 oktober, vindt de derde editie van de Lansinger Energie Markt plaats in het gemeentehuis. Van 19.00 tot 21.30 uur kunt u zich laten inspireren over alles op het gebied van duurzaamheid. Er is een energieplein, een warmtevisieplein en een leveranciersplein. Kom en laat u inspireren!


De koffie staat voor u klaar!

De koffie staat voor u klaar!

Wilt u graag de wijkbeheerder en/of wijkagent spreken? Kom dan maandag 30 september naar Koffie met een Cop bij de McDonalds in Berkel en Rodenrijs. Tussen 19.00 en 21.00 uur staat de koffie weer klaar. Zien wij u dan ook?


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content