Header image Header image
Week 38, 22 september

Wethouder Duurzaamheid hijst SDG-vlag

Wethouder Duurzaamheid hijst SDG-vlag

Wethouder Michiel Muis onderstreept het belang van de duurzame doelen van de VN door het hijsen van de SDG-vlag. “Door het hijsen van de vlag laten we zien dat we achter deze doelen staan en dat we de uitdagingen op willen pakken. Tijdens deze week hopen we dat wij bewoners en bedrijven kunnen inspireren om ook een steentje bij te dragen aan een duurzame wereld.”


Heeft u een vraag voor de wethouder?

Heeft u een vraag voor de wethouder?

Wilt u iets bespreken met één van de wethouders? Dat kan tijdens het spreekuur bij een vestiging van Bibliotheek Oostland bij u in de buurt. Wethouder Titia Cnossen komt op 28 september langs in Bergschenhoek, op dezelfde dag bezoekt wethouder Simon Fortuyn Bleiswijk en op 4 oktober heeft wethouder Michiel Muis een spreekuur in Berkel en Rodenrijs.


Veiligheidsmiddag in Berkel Centrum

Veiligheidsmiddag in Berkel Centrum

Zaterdag 24 september staat het centrum van Berkel in het teken van veiligheid. Van 12 tot 16.00 uur zijn er activiteiten en demonstraties te zien! Dit wordt georganiseerd i.s.m. de Jeugdbrandweer Lansingerland, Preventieteam Brandweer, Stichting Historische Brandweervoertuigen Lansingerland, EHBO Lansingerland Semper Paratus en politie Lansingerland.


Ouderavond 18 jaar en dan?!

Ouderavond 18 jaar en dan?!

Als uw kind 18 jaar wordt, verandert er veel. Wat betekent het precies en welke zaken moeten er dan allemaal geregeld worden? Wilt u hier informatie over? Kom dan naar een gratis ouderavond op donderdag 6 oktober om 20.00 uur in Jongerencentrum The Point, Groeneweg 53 in Bergschenhoek.


Kunsttoer Lansingerland eerste weekend oktober

Kunsttoer Lansingerland eerste weekend oktober

In oktober vindt de jaarlijkse Kunsttoer plaats. Op verschillende plaatsen in Lansingerland tonen lokale kunstenaars hun werk. De opening van dit mooie kunstevenement is op vrijdag 30 september om 20.00 uur in het gemeentehuis in Bergschenhoek. Meer informatie over de route van de Kunsttoer en de deelnemende kunstenaars vindt u op de website van Kunsttoer.


Informatiestand over werkzaamheden BCW

Informatiestand over werkzaamheden BCW

De bouw van Berkel Centrum West is weer begonnen. Binnenkort wordt er gestart met het aanleggen van de kabels en leidingen. Bent u benieuwd naar de werkzaamheden? Of heeft u vragen? Volgende week vrijdag, 30 september, staan we tussen 11.00 en 12.30 uur voor u klaar met een informatiestand bij de Vershoek in Berkel en Rodenrijs. Komt u ook langs?


Helpt u mee bij de gezamenlijke cleanup?

Helpt u mee bij de gezamenlijke cleanup?

Gedurende heel 2022 heeft Stichting CleanupAll meerdere cleanups georganiseerd door Lansingerland. Deze cleanups waren elke keer in een bepaalde kern. Op zaterdag 1 oktober vindt er een gezamenlijke afsluitende cleanup plaats! In alle 3 de kernen zal er tussen 10 en 12.00 uur zwerfafval opgeruimd worden. Doet u ook (weer) mee?


Spreekuur Leerwerkloket (dinsdag 4 oktober)

Spreekuur Leerwerkloket (dinsdag 4 oktober)

Over twee weken vindt er weer een Leerwerkloket plaats. Dit spreekuur is voor iedereen die een loopbaanvraag heeft. Tijdens zo’n gesprek kunnen we helpen om inzicht te krijgen in uw competenties, u informeren over opleidingen en leerwerktrajecten of sollicitatietips geven. Het spreekuur is in het gemeentehuis in Bergschenhoek.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content