Header image
Week 38, 18 september 2018

Vrijdag 21 september staan wij met een “cleanteam” vanaf 10.00 tot 14.30 uur in de drie dorpskernen om samen zwerfafval op te ruimen. Helpt u ook mee? Volle zakken leveren een leuke attentie op!


Eerste chillplek geopend

Eerste chillplek geopend

De eerste jongerenontmoetingsplek (JOP) in Lansingerland, vlakbij de skatebaan in het Annie M.G. Schmidtpark, is woensdag 12 september door wethouder Ankie van Tatenhove geopend. 


U komt toch ook?

U komt toch ook?

Wij zijn blij dat op deze tweede Lansinger Energie Markt weer een aantal dezelfde partijen als vorig jaar aanwezig zijn. Naast de vertrouwde gezichten en lokale ondernemers zijn ook nieuwe partijen aanwezig om u meer informatie te geven. Klik op de link om te zien wie er nog meer komt!


Tips om geld én het milieu te sparen

Tips om geld én het milieu te sparen

Wist u dat koffieprut goede voeding is voor uw tuin en plantjes? Probeert u het eens. Of neem een groen dak op uw woning, schuur of garage. Dit staat niet alleen leuk, maar isoleert ook beter en is onderhoudsvrij!


Station voorjaar 2019 helemaal klaar

Station voorjaar 2019 helemaal klaar

Volgens planning wordt het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer vanaf 9 december 2018 in gebruik genomen voor de NS-Sprinters. Voor RandstadRail wordt dit enkele maanden later, naar verwachting in mei 2019.


Scheiden doe je samen

Scheiden doe je samen

De gevolgen van een scheiding zijn ingrijpend. 
Volgens wethouder Ankie van Tatenhove kan een scheidingspunt bij de gemeente ouders en kinderen helpen om beter om te gaan met de nieuwe situatie. 


Cursus en training bij Kwadraad

Cursus en training bij Kwadraad

Wist u dat Kwadraad naast spreekuren ook workshops en trainingen aanbiedt? Zo start op 20 september de cursus ‘Gescheiden Opvoeden’ en op 15 oktober de training ‘Sociaal Sterk!’. In de kalender vindt u alle activiteiten van Kwadraad, meer informatie en kunt u zich direct aanmelden.    


Informatieavond N470

Informatieavond N470

Wist u dat volgende maand het groot onderhoud aan de N470 van start gaat? Het wordt de meest duurzame weg van Nederland! Vanavond, dinsdag 18 september, houdt provincie Zuid-Holland een informatieavond in Pijnacker. U bent van harte welkom van 18.00 tot 21.00 uur in het Bestuurscentrum.


Werkzaamheden Rodenrijseweg

Werkzaamheden Rodenrijseweg

Vanwege asfalteringswerkzaamheden is de Rodenrijseweg op meerdere locaties en tijdstippen afgesloten. De omleidingen worden met borden aangegeven. Kijk voor de exacte locaties en periodes bij de werkzaamheden op onze website.  facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content