Header image Header image
Week 38, 17 september

Geen fietsen parkeren versplein Berkel Westerwater

Geen fietsen parkeren versplein Berkel Westerwater

Op en rondom het versplein aan het Westerwater in het centrum van Berkel en Rodenrijs is het vaak nog erg druk. Door de smalle doorgang en de geparkeerde fietsen is het voor voetgangers meestal erg lastig om elkaar op afstand te passeren. Wij willen u vragen om geen fietsen te parkeren in het middenstuk bij de overkapping.


Reminder: denk mee over het nieuwe afvalbeleid

Reminder: denk mee over het nieuwe afvalbeleid

Begin deze maand viel bij alle inwoners van Lansingerland een brief in de bus met de oproep om uw mening te geven over de afvalinzameling. Tot en met 20 september heeft u de tijd de enquête in te vullen. Bent u de brief kwijt of heeft u de brief niet ontvangen? Stuur dan een email naar afvalbeleid@lansingerland.nl of bel via 14010.


Kom op de koffie tijdens de Oostlanddag

Kom op de koffie tijdens de Oostlanddag

De Oostlanddag 2020 gaat voorlopig door! Op woensdag 7 oktober, van 10.30 – 12.00 uur, voor alle ondernemers uit regio Oostland. Dit jaar is er een hele speciale ochtendeditie. Op een manier die helemaal past bij deze bijzondere tijd. Geen uitgebreid programma dit keer, maar wel de gelegenheid tot netwerken bij een horecagelegenheid in de regio. Meld je nu aan via http://www.oostlanddag.nl/aanmelden-2020.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content