Header image
Week 37, 12 september 2017

Brugklasleerlingen ontdekken hun talent

Brugklasleerlingen ontdekken hun talent

Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september trekken alle brugklasleerlingen erop uit voor Expeditie Lansingerland. Tijdens de expeditie maken ze nader kennis met elkaar via diverse sport- en cultuuractiviteiten in de gemeente. 


Exposities in gemeentehuis

Exposities in gemeentehuis

Zaterdag 9 september, Open Monumentendag, bezochten ongeveer 125 belangstellenden het gemeentehuis. Zij namen een kijkje in het publieksgebouw en bezochten de exposities. Om 13.00 uur gaf Ankie van Tatenhove het startsein van de expositie 'Lansingerland door jouw ogen'. 


In gesprek met wethouder Heuvelink

In gesprek met wethouder Heuvelink

Bewoners van de Rodenrijseweg en directe omgeving (Lint-Zuid) hebben een uitnodiging ontvangen om op zaterdag 16 september tussen 11.00 en 13.00 uur in gesprek te gaan met wethouder Jeroen Heuvelink over hun woon- en leefomgeving.


Cultuurhuis ‘t Web geopend

Cultuurhuis ‘t Web geopend

Op zaterdag 9 september 2017 heeft cultuurwethouder Van Tatenhove het eerste cultuurhuis van Lansingerland geopend in Bleiswijk. Het cultuurhuis is een direct resultaat van het burgerinitiatief “Behoud ’t Web”.


Schoolmaatschappelijk werk

Schoolmaatschappelijk werk

Wethouder Jeroen Heuvelink heeft maandag 11 september samen met de directeuren van de basisscholen in Lansingerland het convenant Schoolmaatschappelijk Werk ondertekend. 


Eerste windtrackmast geplaatst

Eerste windtrackmast geplaatst

TenneT is in de Randstad bezig met de aanleg van een nieuwe hoogspanningsverbinding tussen Beverwijk en Bleiswijk. Woensdag 6 september is de eerste hoogspanningsmast van het meest zuidelijke deel van het traject neergezet ter hoogte van het Bentwoud.


Schoolbrengdag 2017

Schoolbrengdag 2017

Helpt u mee de verkeersveiligheid rondom scholen te verbeteren? Laat dan op donderdag 21 september de auto staan en breng uw kind lopend of op de fiets naar school! Op de fiets of lopend is vaak net zo snel of zelfs sneller dan het autoritje.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content