Header image
Week 37, 11 september 2018

Komt u ook naar Veteranendag Lansingerland?

Komt u ook naar Veteranendag Lansingerland?

Bent u veteraan en woont u in Lansingerland? Dan nodigen wij u, uw partner en/of gezin graag uit voor de jaarlijkse Veteranendag op vrijdag 5 oktober in het gemeentehuis. Deze dag is er voor u en staat geheel in het teken van erkenning en waardering van Lansingerlandse veteranen en hun naasten.


Bomenkap in Bleiswijkse Zoom

Bomenkap in Bleiswijkse Zoom

Iedereen die de afgelopen weken in de Bleiswijkse Zoom is geweest, heeft kunnen zien wat de gevolgen zijn van de kapwerkzaamheden. Dat is best even schrikken. Naast de noodzakelijke werkzaamheden door de essentaksterfte voert Staatsbosbeheer tegelijkertijd groot onderhoud uit. Lees er meer over in de blog van boswachter Dick van Stegeren.


Ladies Ride 2018

Ladies Ride 2018

Bij het gemeentehuis hing zondag 9 september een feestelijke sfeer. Maar liefst 2.500 deelnemers van de Ladies Ride maakten gebruik van de rust-en lunchplaats halverwege hun route. Hier genoten zij van gezellige muziek en een gesponsorde lunch!


Gratis actie popnagelen en graveren

Gratis actie popnagelen en graveren

De Rooy en De Haan bieden opnieuw aan om gratis uw autoruiten te graveren en uw kentekenplaten vast te zetten. Dit kan alleen op afspraak op zaterdag 22 en 29 september. Wacht niet te lang, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! 


Handhavingsactie bij stations

Handhavingsactie bij stations

Dinsdag 4 september hebben onze boa’s verkeerd geparkeerde fietsen bij stations Westpolder en Rodenrijs weggehaald. Had u die dag uw fiets geparkeerd bij een van de Randstadrailhaltes en bent u deze kwijt? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 14 010.


Buxusrups in uw tuin?

Buxusrups in uw tuin?

Wij hebben verschillende meldingen gekregen van inwoners over buxusrupsen. Deze rupsen brengen in korte tijd veel schade aan uw buxus. Dit kunt u er tegen doen!


Doe mee met Schoolbrengdag 2018

Doe mee met Schoolbrengdag 2018

Ook dit jaar organiseren SCHOOL op SEEF en de gemeente Lansingerland weer de Schoolbrengdag op donderdag 20 september. Een dag waarop we ouders en leerlingen oproepen lopend of op de fiets naar school te gaan.


Stel uw vraag aan de wethouder

Stel uw vraag aan de wethouder

U bent van harte welkom tijdens het spreekuur van wethouder Albert Abee op woensdag 19 september in de bibliotheek van Berkel en Rodenrijs.


Tips om geld én het milieu te sparen

Tips om geld én het milieu te sparen

Gemak dient de mens! Pakt u ook vrij gemakkelijk de auto? Kies er eens voor om wat vaker de fiets of het OV te pakken, dat maakt al een heel verschil. U kunt ook carpoolen naar uw werk of maak gebruik van een deelauto.


Bouw 38 woningen Parkzoom gestart

Bouw 38 woningen Parkzoom gestart

Alle kopers van 38 rij- en hoekwoningen in Parkzoom 3 waren dinsdag 4 september uitgenodigd om de feestelijke eerste paal van hun woningen bij te wonen. Wethouder Albert Abee had de eer om deze handeling te verrichten. 


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content