Header image Header image
Week 36, 8 september

Start ‘Volwassenenfonds Sport & Cultuur’

Start ‘Volwassenenfonds Sport & Cultuur’

Iedereen in Lansingerland moet mee kunnen doen met sport en cultuur. Dat is vanaf 1 september ook mogelijk voor volwassenen met een laag inkomen. Dat kan via het Volwassenfonds Sport & Cultuur. Het fonds ondersteunt door een deel van de kosten rechtstreeks aan sportverenigingen of cultuurinstellingen over te maken.


Op weg naar Casa Cadanza

Op weg naar Casa Cadanza

Zaterdag lanceerde wethouder Cultuur Titia Cnossen in Bibliotheek Oostland in Berkel & Rodenrijs ‘Op weg naar Casa Cadanza’. Zij deed dit door een 3D-animatie van het toekomstige Cultuurhuis te starten. Deze animatie is tijdens openingstijden van de bibliotheek te zien. Na de opening volgde een cultureel programma, waarbij de wethouder voorlas aan kinderen.


Doe mee aan de World Cleanup Day!

Doe mee aan de World Cleanup Day!

Zaterdag 17 september is het World Cleanup Day. Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere planeet. Komt u ook in actie voor een schoon Lansingerland? De gemeente stelt gratis afvalgrijpers en afvalzakken beschikbaar. Stuur hiervoor een mail naar wijkbeheer@lansingerland.nl.


Nieuwe tentoonstelling in het gemeentehuis

Nieuwe tentoonstelling in het gemeentehuis

Wethouder Titia Cnossen heeft de tentoonstelling geopend. Elf kunstenaars hebben met kunstkijkdocent Yvonne Peschier, fotograaf Marc Olthof, kunstschilderes Aleid Egas en steenkunstenares Jellie van Vliet in bibliotheek Oostland een cursus gevolgd: kijken naar kunst, genieten van kunst en creëren van kunst. Deze werd gefinancierd met het Lang Leve Kunst fonds.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content