Header image
Week 35, 29 augustus 2017

Geweldige sfeer tijdens Foodtruckfestival!

Geweldige sfeer tijdens Foodtruckfestival!

Zo’n 35.000 bezoekers wisten afgelopen weekend één of meerdere keren de weg naar het festivalterrein in het Annie M.G. Schmidtpark te vinden. Het fantastische weer, heerlijk eten en veel vrolijke bezoekers zorgden voor een ontspannen sfeer. In actie voor Ride for the Roses verkochten medewerkers van de gemeente Lansingerland suikerspinnen, popcorn, gadgets en loten. Ook konden kinderen zich laten versieren met een glittertattoo, schmink of haarveer/haarglittergel. Dit alles resulteerde in een opbrengst van ruim €4.000,- voor het KWF.


Aftellen naar Ride for the Roses!

Aftellen naar Ride for the Roses!

Het aftellen is begonnen, over 5 dagen is het zover! Op zondag 3 september start bij Royal Lemkes in Bleiswijk de 20e editie van Ride for the Roses, het grootste fietsevenement van Nederland. Wilt u deze unieke ervaring meebeleven? U kunt zich nog vooraf inschrijven of op de dag zelf, vanaf 07.30 uur, bij de startlocatie.


Onze speeltoestellen onder de loep

Onze speeltoestellen onder de loep

Woensdag 30 augustus start een inspecteur van Speelplan uit Almere met een ronde door onze gemeente om alle speeltoestellen en speeltuinen te inspecteren. Dit duurt tot en met woensdag 6 september. Gisteren is firma van der Spek uit Benthuizen gestart met herstelwerk aan de beekloop in de Tuin van Floddertje.


Veteranendag Lansingerland

Veteranendag Lansingerland

Vrijdagmiddag 25 augustus organiseerde Lansingerland haar jaarlijkse Veteranendag. Het programma werd opgeluisterd door een orkest, demonstraties van militaire voertuigen en een spectaculaire hondendemonstratie. Onder het genot van een hapje en een drankje genoten de veteranen zichtbaar van deze middag.


Zoekt uw organisatie vrijwilligers?

Zoekt uw organisatie vrijwilligers?

Doe mee met de vrijwilligersmarkt op vrijdag 22 september van 14.00 tot 16.00 uur in Lansingerland! Tijdens de vrijwilligersmarkt krijgt uw maatschappelijke organisatie de mogelijkheid om zich te presenteren en vrijwilligers te werven. Aanmelden kan tot en met 6 september.


Bijdrage schoolkosten kinderen

Bijdrage schoolkosten kinderen

Stichting Leergeld Lansingerland geeft een tegemoetkoming in de noodzakelijke schoolkosten voor kinderen van ouders met een laag inkomen. Ook voor andere voorzieningen (computer, laptop, fiets) is een bijdrage mogelijk.


Sirenetest

Sirenetest

Op de eerste maandag van iedere maand testen we om 12.00 uur in heel Nederland de sirenes. We testen deze sirenes om er zeker van te zijn dat ze functioneren als we er in het kader van rampenbestrijding gebruik van willen maken. De eerstvolgende sirenetest is op maandag 4 september 2017.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content