Header image
Week 35, 27 augustus 2019

De scholen gaan weer beginnen!

De scholen gaan weer beginnen!

Maandag 2 september start het nieuwe schooljaar voor leerlingen van basisscholen en het voortgezet onderwijs. Veel jonge verkeersdeelnemers zijn dan weer onderweg.

Ook dit jaar staan er grote opvallende blauwe borden met de tekst ‘De scholen zijn weer begonnen’. Dit onder het motto ‘pas uw snelheid aan’, want hoe meer rekening we met elkaar houden, hoe beter het is voor de verkeersveiligheid.


Afsluiting rotonde bijna ten einde

Afsluiting rotonde bijna ten einde

De werkzaamheden lopen voorspoedig, dus het einde van de overlast is in zicht! Deze week wordt de rotonde opnieuw geasfalteerd. Vanaf maandag 2 september kan het autoverkeer weer gebruik maken van de vernieuwde rotonde.


Inloopavond start uitbreiding winkelcentrum Berkel

Inloopavond start uitbreiding winkelcentrum Berkel

Op woensdag 4 september organiseren wij een inloopavond over de start van de werkzaamheden voor de uitbreiding van het winkelcentrum in Berkel en Rodenrijs. U bent tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom om binnen te lopen in het gemeen­tehuis. Diverse medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.


Ontmoeting wethouder Arends

Ontmoeting wethouder Arends

U bent van harte welkom voor een ontmoeting met wethouder Kathy Arends op dinsdag 3 september van 15.30 tot 16.30 uur. Het spreekuur vindt plaats in Ontmoet! Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek.


Op zoek naar een uitdagende baan?

Op zoek naar een uitdagende baan?

Draag je graag een steentje bij aan de samenleving? Lijkt het je leuk om voor een gemeente te werken? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures.


Identiteitsfraude

Identiteitsfraude

Een ID-kaart lenen, uitlenen of vervalsen lijkt onschuldig. Dit kan echter vervelende gevolgen hebben. Zo kan iemand voor twee jaar zijn of haar paspoort kwijtraken en dus niet buiten Europa reizen of een geldboete krijgen. 
Eerlijk over je ID, daar kom je verder mee. www.eerlijkoverjeid.nl


facebook twitter youtube linkedin instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?
Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 16 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2021 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.
Skip to content